Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 11, 2016

Στη Θράκη υπάρχει εισαγγελέας; Άρθρο παραλήρημα κατά της Ελλάδας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στη Θράκη όσοι επιμένουν να μιλούν για “τουρκική μειονότητα” ξεπερνούν πολύ συχνά τα όρια! Ερμηνεύουν την ανοχή ή ακόμη χειρότερα την αδιαφορία ελληνικών κυβερνήσεων ως αδυναμία.Κι όσο διαπιστώνουν ότι κανείς δεν αντιδρά τόσο τραβάνε το σχοινί.


Το ίδιο συμβαίνει και με την ελληνική δικαιοσύνη η οποία στην Αθήνα είναι πάρα πολύ ευαίσθητη με τους δημοσιογράφους. Μέχρι υπερβολής θα λέγαμε σε κάποιες περιπτώσεις. Φαίνεται όμως ότι η Θράκη εξαιρείται απ΄ αυτή την ευαισθησία.


Απόδειξη το άρθρο του Τζεγκίζ Ομέρ που δημοσίευσε στο milletgazetesi.gr.


Εξαπολύει απίστευτη επίθεση έναντι της ελληνικής κυβέρνησης και διαμαρτύρεται γιατί ο ‘Ελληνας ΥΕΘΑ ανακοίνωσε …μετακίνηση μονάδων στην Θράκη!!! Συγγνώμη που δεν τον ρωτήσαμε τον κ.Ομέρ που θα πάνε οι μονάδες μας.Μήπως μπορεί να μας απαντήσει όμως αν ξέρει που έχουν προωθηθεί οι στρατιωτικές δυνάμεις της αγαπημένης του “μαμάς” Τουρκίας στην ανατολική Θράκη; Ξέρει ή να πεταχτεί να δει;


Όπως και να ‘χει αν ένα τέτοιο άρθρο είχε γραφτεί από δημοσιογράφο των Αθηνών είναι βέβαιο ότι θα είχε προκαλέσει την αντίδραση εισαγγελέα.Είπαμε όμως…Στη Θράκη η ανοχή μας περισσεύει!


Διαβάστε τι γράφει όπως αναδημοσιεύθηκε στα tourkikanea.gr


Ως χώρα βιώνουμε την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της δημοκρατίας μας από πολιτική και οικονομική σκοπιά. Ως μειονότητα μάλιστα αυτή είναι μια πολύ περισσότερο αισθητή κατάσταση.


Εμείς οι Τούρκοι της δυτικής Θράκης που με την Λωζάννη αφεθήκαμε στην Ελλάδα και ως πολίτες αυτής της χώρας αλλά και ως μέλη της επίσημης μειονότητας της χώρας συνθλιβόμαστε διπλά. Τα βάσανα τα δικά μας είναι διπλά από των κανονικών πολιτών. Διότι όταν γεννιόμαστε εμείς ερχόμαστε με ένα 10-0 σε βάρος μας και καταπιεσμένοι.


Στο παρελθόν αυτή η χώρα τράβηξε πολλά από την σύγκρουση αριστεράς-δεξιάς. Ο καβγάς αυτός αργότερα συνεχίστηκε στην πολιτική αρένα. Αλλά τι παράδοξο, δύο κόμματα που προέρχονται από παραδόσεις συνεχούς σύγκρουσης μεταξύ τους, σήμερα ( ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ) με έναν αρμονικό συνασπισμό βρίσκονται στην κυβέρνηση της χώρας.


Κάνοντας μια παρομοίωση είναι σαν ένα είδος φασιστών να δώσανε τα χέρια με τους αντιφασίστες και να κυβερνάνε την χώρα. Εάν χρειάζεται να δώσουμε έμφαση, η κατάσταση στην χώρα μας είναι σαν να σχημάτισαν κυβέρνηση μαζί ο Χίτλερ και ο Στάλιν. Το μέχρι χτες κόμμα της ακραίας αριστεράς ΣΥΡΙΖΑ είναι σε πλήρη αρμονία και ευχαριστημένο με την άκρα δεξιά τους ΑΝΕΛ.


Ο πρωθυπουργός Τσίπρας με την ανθρωπιστική ρητορική και ο οποίος συνεχώς μιλά για τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα, από την μέρα που ήλθε στην κυβέρνηση, συνεννοείται μια χαρά με τον φασίστα υπουργό Αμύνης Καμμένο που επιδιώκει να εξαφανίσει την τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης. Δύο αντίθετοι πόλοι, η “γάτα” και ο “σκύλος” μαζί κυνηγάνε το “ποντίκι”.


Δεν ξέρουμε αν οι δυό τους έπιασαν ποντίκια, αλλά σίγουρα ξέρουμε πως μαζί έκαναν σουρωτήρι την συμφωνία της Λωζάννης και επιφέρουν μέτρα που παραβιάζουν τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας. Οι πράξεις της κυβέρνησης σε αυτό το θέμα δεν επηρεάζονται καθόλου από το ότι είναι δεξιοί ή αριστεροί. Ότι και αν κάνουν οι ΑΝΕΛ σε αυτά τα θέματα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά καθόλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ευχαριστημένος από αυτή την κατάσταση και για να βγει καθαρός πετάει την μπάλα στους ΑΝΕΛ.


Οι ΑΝΕΛ στην εθνική άμυνα διακρίνεται πως δίνουν βαρύτητα στα θέματα ενάντια στους Τούρκους της δυτικής Θράκης. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Καμμένος είναι σαν να μην κάνει άλλη δουλειά πέραν της έχθρας κατά της Τουρκίας και των Τούρκων. Εάν δείτε τον περισσότερο χρόνο ενδυναμώνει την άμυνα έναντι της Τουρκίας, εξοπλίζεται ακόμη περισσότερο και προβαίνει σε προκλήσεις στα σύνορα με την Τουρκία. Έτσι είναι και η ρητορική του. Ασταμάτητα κάνει εχθρικές δηλώσεις στοχοποιώντας την Τουρκία και τους Τούρκους.


Την ίδια στάση τηρεί και στο θέμα της τουρκικής μειονότητας. Αρνείται την ύπαρξη τουρκικής μειονότητας στην δυτική Θράκη και κάνει δηλώσεις στοχοποιώντας την μειονότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε πριν από λίγες μέρες. Έκανε δηλώσεις που διαιρούνε και χειραγωγούν την μειονότητα. Την μειονότητα που αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική, με επίμονο τρόπο την ονόμασε “ελληνοπομακική” και δήλωσε πως ο στρατός πάντα θα είναι δίπλα στους “Έλληνες Πομάκους”.


Ταυτόχρονα ο υπουργός Αμύνης Καμμένος δήλωσε πως νέες στρατιωτικές μονάδες θα μεταφερθούν στην δυτική Θράκη. Είπε πως οι μονάδες που θα μεταφερθούνε θα συμβάλουν οικονομικά στην περιοχή. Αλλά δεν ανακοίνωσε τον πραγματικό λόγο για αυτό. Εξ όσων ξέρω οι στρατιωτικές μονάδες δεν μεταφέρονται κάπου μόνο για οικονομικούς λόγους. Tέτοιες αποφάσεις παίρνονται για στρατηγικούς λόγους. Πρέπει να ειπωθεί πως ιδιαίτερα για μια περιοχή σαν την δυτική Θράκη οι αποφάσεις αυτές είναι πολύ ανησυχητικές. Τουλάχιστον για την μειονότητα.


Όπως είναι φυσικό το κράτος παίρνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την αυτοάμυνα του. Στο θέμα αυτό στρατιωτικοί και πολίτες είναι υποχρεωμένοι να πράττουν αυτό που του αναλογεί. Και εμείς ως πολίτες αυτής της χώρας είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε καθήκον για την υπεράσπιση αυτής της χώρας.


Υπάρχει όμως η εξής κατάσταση. Τα μέτρα αυτά είναι για εμάς ή ενάντια σε εμάς ; Διότι ξέρουμε καλά πως οι τελευταίες μεταφορές μονάδων προς την Θράκη ήταν επί χούντας και σύμφωνα με αυτά που μας διηγούνται οι γεροντότεροι, κάποιοι αξιωματικοί που ήρθαν τότε λόγω της επιστράτευσης χρόνια αργότερα παραδέχτηκαν πως οι μονάδες αυτές είχαν σταλεί στην περιοχή για την μειονότητα. Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν τότε, μετά από την έναρξη των επιθέσεων κατά των Τούρκων στην Κύπρο, η χούντα είχε σχεδιάσει το ίδιο και για την δυτική Θράκη, είχε κηρύξει επιστράτευση, είχε στείλει μονάδες και ήταν σε επαγρύπνηση. Εάν δηλαδή εξελισσόταν αλλιώς τα γεγονότα, θα μπορούσε να γίνει μεγάλη σφαγή στην δυτική Θράκη. Σήμερα δηλαδή όπως κλαίμε για τις γενοκτονίες σε Σρεμπρένιτσα και Μαυροβούνιο, θα κλαίγαμε και για την Δ. Θράκη.


Όπως είναι φυσικό ρωτάμε : Τι θέλει να κάνει αυτή η κυβέρνηση ; Η μετακίνηση μονάδων ενός στρατού που είναι υπό τις διαταγές ενός φασίστα υπουργού αμύνης, από πού βγήκε και ποιος είναι ο στόχος ;


Ή μήπως γίνεται διότι όπως και επί χούντας η μειονότητα αντιμετωπίζεται σαν εθνική απειλή ;


Εάν η κατάσταση είναι όπως σκεφτόμαστε τότε, αλίμονο στο χάλι μας και κρίμα για την χώρα μας…


Τζεγκίζ Ομέρ


http://milletgazetesi.gr


militaire.gr

thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου