Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 09, 2016

Κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...plhstiriasmoi

Ένα νέο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας αρχίζει να εξαπλώνεται σταδιακά σε όλη τη χώρα. Τα παραδείγματα είναι πλέον πολλά όπου πολίτες παρεμβαίνουν με στόχο να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς
πρώτης κατοικίας. Οι εικόνες πλέον θυμίζουν Ισπανία όπου ανάλογο κίνημα έχει δράση εδώ και χρόνια.

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε μαζική παράσταση διαδηλωτών ενάντια στους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την είσοδο του δικαστικού μεγάρου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση μερίδας διαδηλωτών, πυροδοτώντας ένταση. Ένας εξ αυτών φέρεται ότι πέταξε μπουκάλι με νερό εναντίον αστυνομικού και ακολούθησε η προσαγωγή του.

Την ίδια ώρα, άλλοι διαδηλωτές, που κατάφεραν νωρίτερα να εισέλθουν στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου -όπου επρόκειτο να διεξαχθούν οι πλειστηριασμοί- φωνάζοντας συνθήματα, απέτρεψαν την έναρξη της διαδικασίας, η οποία τελικώς ματαιώθηκε.

Ένταση, όμως, σημειώθηκε νωρίτερα και στα ειρηνοδικεία Αθηνών (στην οδό Λουκάρεως), Περιστερίου και Ιλίου. Στο Περιστέρι ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 3 πλειστηριασμοί- μιας πρώτης κατοικίας και δύο καταστημάτων. Η διαδικασία τελικά αναβλήθηκε.

Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας είχαν προγραμματισθεί να βγουν σε πλειστηριασμό τρία διαμερίσματα που είναι πρώτες κατοικίες. Και εκεί συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα η διαδικασία να αναβληθεί.
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου