Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 10, 2016

Το "Βασίλειον" των Γελοίων ή "όταν η μαλακία σπάει καρύδια"



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis

Facebook...
Το "Βασίλειον" των Γελοίων ή "όταν η μαλακία σπάει καρύδια"
Test 1: Κάνεις μία ανάρτηση, με σκόρπιες πληροφορίες, που αναδεικνύουν την επιμελώς κρυμμένη σχέση της Τσιπροοικογένειας με την Χούντα και την Εκκλησία, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ότι σ' όλο το διαδίκτυο, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία του πατέρα η του θείου του Τσίπρα (που σας τους έχουν μοστράρει και για κάργα αριστερούς) καθώς και ότι δεν υπάρχει ούτε μία πληροφορία, για το τι έκαναν αυτοί οι δύο άνθρωποι και κονόμησαν τον καιρό της Δικτατορίας.
Και συνοδεύεις την ανάρτηση, με μία φωτό όπου φαίνεται καθαρά ο ...Πούσκας και λες ότι αυτός είναι ο θειός του Αλέξη.!
Κι' όπως συμβαίνει πάντα με τους ηλίθιους που, όταν τους δείχνεις το δάσος αυτοί κοιτάζουν το δάκτυλο, στην πέφτουνε για να σου πούνε ότι...
ο άνθρωπος στη φωτό είναι ο Πούσκας και όχι ο Ηρακλής Τσίπρας, για τον οποίο ,όμως, λένε πως δεν έχουν δεί τη φάτσα του ούτε ζωγραφιστή.
Λες κι' εγώ δεν αναγνώρισα τον ...Πούσκας στη φωτογραφία και δεν την έβαλλα, για να βγεί κάποιος ψαγμένος και να μου πεί δεν είναι αυτός ο Ηρακλής Τσίπρας ρε μεγάλε, ΑΥΤΟΣ είναι και να μου δείξει την φωτό του.!!!
Κι' επειδή στο βάθος, τους πονάει ν' αποδειχθεί ότι η Τσιπροοικογένεια δεν ήταν τίποτα άλλο παρά στήριγμα της Δικτατορίας, κάνουνε την όλη ιστορία των σχέσεων της οικογένειας αυτής με την Χούντα ...γαργάρα και στην ξαναπέφτουνε, να σου πούνε ότι αναρτάς παπαριές.
Κάτι τύποι και κάτι τύπισσες απίθανοι, προφανώς λαθραναγνώστες σου, που δεν είχαν βγάλει ποτέ τους άχνα για όσα κατα καιρούς αποκαλυπτικά έχεις δημοσιεύει εδώ μέσα, περιμένοντας, με την χολή στο στόμα, να εκδηλωσουν την μιζέρια τους, νομίζοντας ότι σε βρήκαν λάθος.

Test 2 : Κάνεις μία άλλη ανάρτηση, μ' αφορμή σημερινό "αποκαλυπτικό" δημοσίευμα εφημερίδας, ότι ο γέρο Λυκουρέζος και οι τρείς κωλόγριες δεν ήταν στο σκάφος-φονιά που σκόρπισε τον όλεθρο στην Αίγινα, για να υπενθυμισεις ότι (όπως αναγνωρίσθηκε από άλλους) ήσουνα ο ΠΡΩΤΟΣ που βγήκε, με ονοματεπώνυμο στο διαδίκτυο, για να καταγγείλεις πως δεν μπορεί όλη αυτή ενορχηστρωμένη κυβερνητική φασαρία να έγινε, για τέσσερις ηλικιωμένους και να θέσεις συγκεκριμένα ερωτήματα, για το ποιοί πραγματικά επέβαιναν στο σκάφος και να αναρωτηθείς, με βάση μαρτυρίες διασωθέντων, μήπως στο ταχύπλοο επέβαιναν η γυναίκα του Σταθάκη και ο θετός γιός του Φλαμπουράρη.
Και βγαίνει μία, που δηλώνει "σκληρά εργαζόμενη" και παραδέχεται ότι δεν είχε πάρει τίποτα χαμπάρι και κραυγάζει υστερικά "Ονόματα, ονόματα"
Και βγαίνουνε και κάποιοι άλλοι, με κρυμμένες φάτσες και ψευδώνυμα στο φέϊσμπουκ , να σου πούνε ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Νάχετε το νού σας, όλοι εσείς οι ηλίθιοι-ες.
Θα κάνω κι' άλλα τέστ, πρώτον για να σας ξευτιλίσω και δεύτερον για να βοηθήσω ν' αποκαλυφθεί η αλήθεια, τουλάχιστον, για αυτές τις δύο ζέχνουσες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου