Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Αστυνομικοί διασώζουν μωρό που είχε εγκλωβιστεί σε αυτοκίνητο που βυθιζόταν στο νερόΗ απίστευτη στιγμή που η αστυνομία της Νότιας Καρολίνας διασώζει ένα μωρό και την μητέρα του από αυτοκίνητο που έχει ακινητοποιηθεί από τις πλημμύρες που προκάλεσε ο τυφώνας Μάθιου κάνει τον γύρο του διαδικτύου.


Η μητέρα φαίνεται να κρατά σφικτά στην αγκαλιά της το παιδί, το οποίο και παραδίδει στους αστυνομικούς που το μεταφέρουν με προσοχή προς την βάρκα διάσωσης που χρησιμοποιούν. Το μωρό κλαίει στην αρχή, όμως όταν μπαίνει στο εσωτερικό της βάρκας ηρεμεί. Η μητέρα του φαίνεται να κρατά την καρδιά της από την αγωνία.

Το βίντεο δημοσίευσε η αστυνομία της πόλης Fayetteville στη Νότια Καρολίνα και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Υπενθυμίζουμε ότι ο τυφώνας Μάθιου στέρησε την ζωή από τουλάχιστον 1.000 ανθρώπους στην Αϊτή και τουλάχιστον τέσσερις στην Φλόριντα. Η ισχύ του έχει πλέον αποδυναμωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου