Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2016

Αληθινή αποδείχτηκε η νεκρή νεράιδα της Αγγλίας!!!!

Η νεραΐδα που είχε βρεθεί πριν λίγα χρόνια στην Αγγλία στην περιοχή είχαν δηλώσει τότε ότιπρόκειται για μια ψεύτικη κούκλα την οποία μπορεί κάποιος να προμηθευτεί από το διαδίκτυο με άλλων ειδών ψεύτικων κούκλων!!!! Πολλές ξένες και Ελληνικές ιστοσελίδες είχαν δηλώσει τότε ότι πρόκειται για ψεύτικο προϊόν και ότι η όλη υπόθεση είναι ψεύτικη.

Το σώμα της νεράιδας έχει μήκος 8 ιντσών το οποίο είναι μουμιοποιημένο και διαθέτει φτερά!!!! Οι περεταίρω εξετάσεις τόσο χρόνων έρχονται τώρα στην επιφάνεια από το ειδικό εργαστήριο του Γιόρκσαϊρ όπου λένε τα εξής;
Το πλάσμα αυτό έχει δέρμα, δόντια και κόκκινα μαλλιά τα οποία είναι οργανικά και δείχνει να ανήκουν στο ίδιο πλάσμα και δεν είναι επί πρόσθετα από κάποιο άλλο είδους ζωντανού ή νεκρού οργανισμού!!!! Οι ανθρωπολόγοι και ιατροδικαστές που πήραν μέρος στις εξετάσεις όλων αυτών των χρόνων μπορεί να επιβεβαιώσουν ότι το πλάσμα αυτό είναι αληθινό και σε καμία περίπτωση ψεύτικο.
Αποτέλεσμα εικόνας για νεράιδα της Αγγλίας
Οι ακτίνες Χ του πλάσματος αποκαλύπτουν ανατομικά ίδιο σκελετό με εκείνη ενός παιδιού.Τα οστά, ωστόσο, είναι κοίλα όπως εκείνες ενός πουλιού που τους καθιστούν ιδιαίτερα ικανά στο να πετάνε. Η αινιγματική παρουσία του ομφαλό δείχνει ότι ακόμη και τα όντα αυτά αναπαράγονται το ίδιο όπως και οι άνθρωποι, παρά την απουσία των αναπαραγωγικών οργάνων!!!! Επίσης το αίμα είναι τύπου 0 Ρέζους αρνητικό και πλησιάζει αυτό του ανθρώπου σε δομή!!!! Το DNA πλάσματος είναι τελείως άγνωστο.
Ο άνθρωπος, ο οποίος ανακάλυψε το πλάσμα επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του,άρα δεν το κάνει για λεφτά ούτε δόξα!) το βρήκε ενώ έκανε βόλτα με το σκύλο του σε παλιά χαλάσματα σε ένα παλιό ρωμαϊκό δρόμο που βρίσκεται μεταξύ των χωριών Duffield ( Ντάφιλντ ) και Belper ( Μπέλπερ ). Η περιοχή αυτή έχει από καιρό ένα πέπλο μυστηρίου με ιστορίες από φαντάσματα, ληστές και για παράξενα μικροσκοπικά φώτα που χορεύουν στα ζεστά βράδια του καλοκαιριού.
Ήμουν με τα πόδια κατά μήκος της λωρίδας σε ένα σημείο που υπάρχει ένα παλαιάς εποχής ύψωμα Σιδήρου (τύμβο) όταν το σκυλί μου άρχισε να γαβγίζει και να ενεργεί μάλλον παράξενα. Ήμουν περίεργος, πλησίασa το ανάχωμα για να δούμε τι θα μπορούσε να είχε ενοχλήσει τόσο το σκύλο μου και τότε παρατήρησα κάτι περίεργο. Στην πλευρά του υψώματος, υπήρχε μια σχισμή σε ένα τμήμα του εδάφους όπου είχε υποχωρήσει ή ανοίξει.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεράιδα της Αγγλίας


Η ρωγμή ήταν για 20 πόντους σε μήκος και 10 σε πλάτος και φαινόταν να έχει διαμορφωθεί πρόσφατα γιατί δεν την είχα ξαναδεί. Γονάτισα και κοίταξα μέσα στην μαύρη τρύπα όπου ο σκύλος μου έκανε σαν παλαβός. Η περιέργεια μου με έκανε να θέλω να δω αν υπάρχει κάτι εκεί μέσα, έτσι έβγαλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου όπου έχει πάνω τους ένα μικρό φακό και έφεξα μέσα στην τρύπα. Λίγο μετά την τρύπα είδα κάτι που με ξάφνιασε, 2 μέτρα μπροστά μου μπορούσα να δω έναν άνθρωπο σαν μορφή, μόνο αυτή η μορφή ήταν πολύ μικρότερη. Αρχικά το ένστικτο μου ήταν να καλέσω την αστυνομία γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι το σώμα ενός μικρού παιδιού, αλλά κοιτώντας καλύτερα μπορούσα να δω ότι αυτό δεν ήταν έτσι. Ήταν πάρα πολύ μικρό και το πιο σημαντικό, είχε αυτό που φαινόταν να είναι τα φτερά!! Μη θέλοντας να το αγγίξω χρησιμοποίησα ένα ραβδί για να το σύρω προσεκτικά έξω. Το έβαλα σε μια πρόχειρη σακούλα που είχα μαζί μου.
Κάλεσα αμέσως τη σύζυγό του, δηλώνοντας ότι είχα βρει κάτι << απίστευτο >> και της ζήτησα να φέρει μια φωτογραφική μηχανή και ένα κουτί αμέσως.
Όταν έφτασα κοντά στον άνδρα μου μπορούσα να ακούσω το σκυλί να γαβγίζει από κάποια απόσταση, δεν είχα ιδέα τι είχε βρει. Καθώς πλησίασα το ύψωμα μπορούσα να δω τον άντρα μου σκυμμένο να ψάχνει κάτι το έδαφος. “Τι έχετε βρει;” φώναξα, “Έλα να δεις , είπε. Όταν έφτασα είδα ένα μικρό αλλά τέλειο μουμιοποιημένο τέλειο ανθρώπινο σώμα , καφέ σκούρο δέρμα και το πιο ανησυχητικό είχε φτερά!!! “Ξέρω με τι μοιάζει >>, είπε << αλλά πώς μπορεί να είναι; Και δεν υπάρχει μόνο ένα, με μια άλλη ματιά μέσα σε αυτήν την τρύπα στο έδαφος και υπάρχουν περισσότερα από αυτά τα πλάσματα!!
Το σώμα της μουμιοποιημένης νεραΐδας τοποθετήθηκε σε ένα κουτί από μπισκότα και φυλάχτηκε στο γκαράζ τη διάρκεια της νύχτας.Την επόμενη μέρα η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε για το ρήγμα στα ερείπια.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεράιδα της Αγγλίας
Από την προσεκτικότερη εξέταση στο ύψωμα φαίνεται να περιέχει περισσότερο από 20 πλάσματα νεράιδων όλα σε διάφορες ποικίλες καταστάσεις της μουμιοποίησης. Η εξερεύνηση του ρήγματος έγινε με ειδική κάμερα όπου έδειξε στο εσωτερικό της εκτός των πλασμάτων αυτών να υπάρχει μια τεράστια σπηλιά με πολλά ανοίγματα που δείχνουν να είναι γαλαρίες!!!!Υστέρα από 3 μέρες το ρήγμα σφραγίστηκε!!!! Κανείς δεν ξέρει από ποιον και αν είχαν πάρει από μέσα τα υπόλοιπα μουμιοποιημένα σώματα των νεραϊδών….

Από ότι φαίνεται πρέπει να είναι ένα νεκροταφείο για νεράιδες στην περιοχή την συγκεκριμένη ποιο παλιά οι ηλικιωμένοι έλεγαν για κάποια τέτοια νεκροταφεία αλλά κανείς δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά. Για τους ερευνητές το να βρουν την ακριβή τοποθεσία του υψώματος ( λόφου ) δεν είναι δύσκολο αλλά το να βρουν που ήταν το ακριβές σημείο του ρήγματος είναι πράγμα αδύνατον. Η ύπαιθρος αυτή θα μπορούσε να σπαρμένος με κρυφούς τάφους από τέτοια πλάσματα.
Αποτέλεσμα εικόνας για νεράιδα της Αγγλίας
Οι ειδικοί που ασχολούνται με τις μούμιες από το μουσείο του Λονδίνου δήλωσαν όταν ήρθαν σε επαφή με την νεραΐδα και ότι πρόκειται για μικροσκοπική μούμια ηλικίας από 450 χρόνια έως 610 παλιά. Δήλωσαν επίσης ότι δεν έχει γίνει τεχνητή μουμιοποίηση όπως με τις Αιγυπτιακές μούμιες αλλά την μουμιοποίηση την έκανε η ίδια η φύση!!!!

Πώς θα μπορούσαν να υπάρχουν τέτοια πλάσματα χωρίς να έχουν εντοπιστεί για τόσα πολλά χρόνια; Διάφοροι κρυπτοζωολόγοι όπου έχουν εξετάσει τα ερείπια υποψιάζονται ότι έχουν εξελιχθεί ώστε να ταιριάζουν με όλα τριγύρω τους τόσο καλά που θα ήταν σχεδόν αόρατα να τα δούμε με γυμνό μάτι. Τα φτερά τους και η χρωστική ουσία του δέρματος τους, τους δίνουν ένα πολύ καλό καμουφλάζ και θα πιθανότατα να ζουν στις κορυφές των δέντρων και σπάνια να κατεβαίνουν κάτω στο επίπεδο του εδάφους. Το χειμώνα θα μπορούσαν πιθανότατα να κρυφτούν σε δίκτυο σπηλαίων.
Αποτέλεσμα εικόνας για νεράιδα της Αγγλίας
Η μικροσκοπική νεραΐδα δόθηκε πίσω στον ιδιοκτήτη που την βρήκε μετά από όλα αυτά τα χρόνια όταν τελείωσαν οι εξετάσεις που έκαναν, αν και δέχτηκε μια πολύ καλή προσφορά από το μουσείο φυσικής ιστορίας για να την κρατήσει αλλά την αρνήθηκε!!!! Ανεπίσημα το μουσείο αυτό έχει δηλώσει ότι όποιος έχει στην κατοχή του κάτι παρόμοιο ή γνωρίσει που μπορούν να βρουν και άλλες νεράιδες μουμιοποιημένες υπάρχει μια πολύ παχουλή αμοιβή!!!! Αν υπάρχει κάποια αιχμαλωτισμένη κάπου τότε η αμοιβή θα είναι τεραστίων διαστάσεων…….
Όπως και να έχει το θέμα εδώ γίνεται μια δήλωση από τους ειδικούς κρατικών φορέων ότι υπάρχουν τέτοια πλάσματα όπως οι νεράιδες, μόνο που δεν τις αποκαλούν νεράιδες αλλά πλάσματα!!!! Το περίεργο με την όλη υπόθεση είναι ότι έχει πάρει μια μορφή γελιοποίησης και ότι θεωρείτε ψεύτικο!!!(κλασικά οπως με εξωγήινους και οτι δεν θέλουν να ξέρει η μάζα! ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΤΛ)! Από την άλλη αυτοί οι κρατικοί φορείς δεν κάνουν καμία ανακοίνωση που να λένε ότι έτσι είναι τα πράγματα παρά σε κάποιες τοπικές εφημερίδες της περιοχής και στο αστυνομικό τμήμα….. ακόμα το ίδιο το BBC ενώ ήθελε το ρεπορτάζ και είχε βρει τους ειδικούς σταμάτησε απότομα χωρίς να λένε το γιατί…… το οποίο και δεν αρνούνται ότι έγινε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου