Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2016

Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής ξέμεινε από δικαιολογίες: Ποια λεφτά; Δεν έχω, τα έδωσα στην Ελλάδα



Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στο Μπέρμιγχαμ που έβγαλε εκατ. λίρες υποστηρίζει πως τα χρήματα πήγαν για τη διάσωση της Ελλάδας!



Ιδιοκτήτης οίκου ανοχής στο Μπέρμιγχαμ τερμάτισε το γραφικόμετρο. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Νεοφύτου, ο οποίος έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολύ 7 εκατ. λίρες από το Libra Club που διατηρούσε, και το οποίο σφράγισαν οι αρχές τον Φεβρουάριο του 2015 καθώς προσέφερε "άλλες υπηρεσίες".





Ο 66χρονος υποστηρίζει πως το το κλαμπ παρείχε "υπηρεσία στην κοινότητα", με άλλα λόγια έκανε λειτούργημα ο άνθρωπος. Στο εν λόγω κλαμπ σύχναζαν επιφανείς άνδρες της περιοχής και όχι μόνο- από επιχειρηματίες, δικηγόρους μέχρι γιατρούς.

Ο Νεοφύτου μαζί με άλλους 5 παραδέχτηκαν εν τέλει πως το κλαμπ λειτουργούσε και σαν πορνείο αφού είχε νεαρές κοπέλες που τις εξέδιδαν.


Ο 66χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ ερωτηθείς που είναι τα λεφτά που έβγαλε, υποστήριξε πως τα δάνεισε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για να βοηθήσει τη χώρα να βγει από την κρίση!!!

"Ο κόσμος θεωρεί πως βγάζουμε εκατομμύρια.. εμείς δουλεύαμε σκληρά, προσέφερα στην κοινωνία...Ερχόντουσαν γιατροί, δικηγόροι, ήταν μια υπηρεσία στην κοινότητα. Δεν ήταν πορνείο", είπε, αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.

Μάλιστα, η παράνοια του κ. Νεοφύτου συνεχίστηκε... Δημοσιογράφος τον ρωτά: "Είχατε ένα κλαμπ όπου ο κόσμος έκανε σεξ με πόρνες, αυτό δεν το καθιστά οίκο ανοχής;" "Όχι.. ακόμα και εσείς λέτε πως ήταν οίκος ανοχής, πως ξέρετε ότι ήταν κάτι τέτοιο;"..

Σύμφωνα με τις αρχές το Libra Club ήταν ένας άκρως επικερδής οίκος ανοχής όπου προσέφεραν τις υπηρεσίες τους πάνω από 20 γυναίκες με 200 πελάτες την ημέρα!

Η συνέχεια στα δικαστήρια στις 17 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου