Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 16, 2016

Πορνοστάρ αποκαλύπτουν τις εμπειρίες τους με τους πιο «τρελούς» θαυμαστές τους



Εντάξει, η αλήθεια ότι οι πορνοσταρ δεν διστάζουν να κάνουν μερικά τρελά πράγματα on camera. Βέβαια, αυτό δεν προξενεί και ιδιαίτερη εντύπωση αφού εάν το σκεφτείτε είναι μέρος της δουλειάς τους να εκτίθενται αναλόγως. Ωστόσο, και οι ίδιοι έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση. Στο βίντεο της WoodRockets «Ρωτήστε έναν πορνοστάρ» διάφοροι επαγγελματίες του χώρου περιγράφουν τα πιο τρελά πράγματα που οι θαυμαστές τους τούς έχουν ζητήσει.

Για παράδειγμα, η Sheridan Love περιγράφει ότι ένας θαυμαστής της είχε ζητήσει να ενεργηθεί στην τουλέτα του δωματίου στο ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε αλλά να μην τραβήξει καζανάκι προκειμένου εκείνος να μπορέσει να... δοκιμάσει αργότερα. Η Kassondra Raine έχει βρεθεί αντιμέτωπη με παρόμοιο αίτημα. Ωστόσο, στη δική της περίπτωση της είχαν ζητήσει εάν μπορεί να το κάνει μπροστά του ώστε εκείνος να βλέπει.

Όπως παρατηρείτε υπάρχουν αίτηματα θαυμαστών τα οποία είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικά. Η August Ames μοιράζεται την εμπειρία της με έναν θαυμαστή ο οποίος άρχισε να της στέλνει πολλά μηνύματα αλλά στην πορεία αποφάσισε να της στέλνει καθημερινά κούτες ολόκληρες με τα προσωπικά του αντικείμενα. «Μία φορά μου έστειλε και μία τοστιέρα», αναφέρει.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και μηνύματα τα οποία είναι κάπως πιο μπερδεμένα. Επί παραδείγματι, η Amber Ivy αναφέρει πως της έχουν πει ότι μοιάζει με «εμετό φάλαινας ο οποίος έχει αποκρυσταλλωθεί στον ωκεανό για χιλιάδες χρόνια».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου