Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Γιατί είναι απαραίτητη μια ονειροπόληση κάθε μέρα;Λίγα λεπτά ονειροπόλησης την ημέρα την ψυχική ένταση κάνουν πέρα. Οι έρευνες ψυχολόγων το επιβεβαιώνουν. Είναι ό,τι πιο εύκολο και καλύτερο μπορείς να κάνεις για να ξεκουράζεις την ψυχή και να ηρεμείς τον εγκέφαλό σου.
Τεχνική ψυχικής αποφόρτισης

Ακόμα και αν δεν έχεις τη δυνατότητα να στρέψεις το βλέμμα σε ένα φυσικό περιβάλλον για να δεις όμορφες εικόνες, απομονώσου για λίγο από τα προβλήματα και απεικόνισε στο μυαλό σου κάτι που σου αρέσει. Αυτό, όπως εξηγούν οι επιστήμονες, είναι μια νοητική τεχνική αποφόρτισης της συσσωρευμένης έντασης, η οποία ταυτόχρονα ενισχύει και τη δημιουργικότητα. Αρκεί να γίνεται σε ασφαλές έδαφος. Γι΄ αυτό σε καμία περίπτωση μην το δοκιμάσεις κατά τη διάρκεια της οδήγησης ή σε στιγμές και επαγγέλματα που απαιτούν τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση προσοχής. Γιατί καραδοκούν ατυχήματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου