Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Τι συνέβη με τα χρήματα που συγκέντρωσε για την Ελλάδα ο Βρετανός Τομ Φίνι;Θυμάστε τον Βρετανό Τομ Φίνι που είχε δημιουργήσει σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για να καλυφθεί μέρος του ελληνικού χρέους; Σύμφωνα με την ιστοσελίδα«PappasPost», ο ίδιος κατάφερε να βοηθήσει αρκετά την χώρα μας με τα 289.152 ευρώ που συγκέντρωσε.

Παρόλο που ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα δισεκατομμύρια ευρώ που είχε θέσει σαν στόχο, ο ίδιος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα με έναν άλλο τρόπο. Αντί αυτά να δοθούν στην ελληνική κυβέρνηση για την κάλυψη μέρους του χρέους, ο Φίνι τα δώρισε στην οργάνωση «Δεσμός».

Ο «Δεσμός» δημιούργησε με την σειρά του ένα πρόγραμμα για την δημιουργία θέσεων εργασίας για τους άνεργους νέους της χώρας μας. Από τον Ιανουάριο, η οργάνωση άνοιξε 15 νέες θέσεις εργασίας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την Δράμα για νέους 18 με 29 ετών.

Ανάμεσα στις 15 οργανώσεις, βρίσκεται και το «Άγγιγμα Ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου