Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 02, 2016

Καλά που έχουμε και το Χόλυγουντ και μας ανοίγει και τα μάτια....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ, ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία σείστηκε η περιοχή από μια τεράστια λάμψη φωτός. Τα σπίτια έτριζαν σαν να συνέβη ένας ισχυρός σεισμός.

Αργότερα ανακάλυψαν ότι κατά πάσα πιθανότητα είχε πέσει ένας μετεωρίτης, όχι πολυ μακριά απο την ακτή. Αλλά αν σκεφτούμε οτι τα τελευταία χρόνια ο αριθμός τους έχει πολλαπλασιαστεί Χ 10, πόσο καιρό θα μας πάρει πριν ένα "χτύπημα" μετεωρίτη καταστρέψει μια πόλη με πληθυσμό 2-3 εκατομμυρίων;


Πριν από απο μία εβδομάδα η γη γλίτωσε απο μια καταστροφή, όταν μερικοί αστεροειδείς πέρασαν ξυστά από την Γη.

Την Κυριακή συνέβη κάτι παρόμοιο, μόνο αυτή τη φορά διαστημικό "απόβλητο" πέρασε μέσα σε ατμόσφαιρα μας και προκάλεσε πανικό στην αυστραλιανή ακτή, του Κουίνσλαντ.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι ήταν ένας μετεωρίτης και έγινε το βράδυ του Σαββάτου πρωί Κυριακής:


Όταν τη επόμενη φορά πέσει σε πόλη ή χωριό μπορεί να μας πουν οτι μας επιτέθηκε η Ρωσία....







Ήδη μας έχουν υποσυνείδητα προετοιμάσει για την επόμενη καταστροφή που έρχεται....σίγουρα όταν ξεσπάσει το χάος δεν θα υπάρχουν φίλοι ή εχθροί...η επίθεση και η αιτία της θα έχει ήδη προσδιοριστεί από τα αφεντικά του πλανήτη...και οι διαθέσεις τους είναι πολύ άσχημες
καλά όμως που έχουμε και το Χόλυγουντ και μας ανοίγει και τα μάτια....




koraks.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου