Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2016

Τρομακτικοί κλόουν 'απειλούν' τις ΗΠΑ



Μια νέα "τρέλα" κατακλύζει τη μια Πολιτεία μετά την άλλη σκορπώντας πανικό στους πολίτες. Το θέμα έφτασε μέχρι το Λευκό Οίκο


Μια κακόγουστη φάρα έχει εξαπλωθεί αστραπιαία σε πολλές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, σκορπώντας τρόμο στους ανυποψίαστους πολίτες, που ζουν τα τελευταία χρόνια μόνιμα με την απειλή ενός τρομοκρατικού χτυπήματος.



Η απειλή αυτή δεν είναι τίποτα περισσότερο από τρομακτικούς κλόουν που πετάγονται από στενά σοκάκια, και δασικές περιοχές τρομάζοντας τους περαστικούς. Ήδη αναφορές για τρομακτικούς κλόουν που εμφανίζονται ξαφνικά τρομάζοντας τους πολίτες έχουν αναφερθεί στη Βόρεια και Νότια Καρολίνα, στην Αλαμπάμα, το Κεντάκι, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, ενώ εκφράζονται φόβοι πως το φαινόμενο θα πάρει διαστάσεις σύντομα και εκτός ΗΠΑ, σε Βρετανία και Αυστραλία και Καναδά.

Τα κρούσματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα με τις αρχές να εκφράζουν φόβους πως το φαινόμενο μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η πρώτη αναφορά καταγράφηκε στη Νότα Καρολίνα όταν ένα αγόρι έτρεξε έντρομο στη μητέρα του λέγοντας πως δύο κλόουν από το κοντινό άλσος τον προέτρεψαν να τους ακολουθήσει.

Στην Αλαμπάμα μάλιστα μετά από απειλές για επίθεση κλόουν σε σχολεία μέσω των social media, οι αρχές αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στις σχολικές μονάδες πριν αποδειχθεί πως πίσω από τις απειλές κρύβεται μια 22χρονη κοπέλα.

Η νέα μόδα έφτασε μέχρι το Λευκό Οίκο με τον εκπρόσωπο του προέδρου Ομπάμα να ενημερώνεται για το θέμα.

Όπως είναι λογικό το twitter έχει πάρει φωτιά με πολλά βίντεο και φωτογραφίες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου