Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2016

Γιατί το διαδίκτυο ασχολείται συνεχώς μ’ αυτή τη δασκάλα μαθηματικών



Η Oksana Neveselaya είναι δασκάλα μαθηματικών και έχει «αναγκάσει» το διαδίκτυο να ασχολείται μαζί της. Δείτε γιατί…



Τα μαθηματικά είναι ένα δύσκολο μάθημα για τους περισσότερους ανθρώπους, ωστόσο οι μαθητές της Oksana Neveselaya φαίνεται να τα λατρεύουν και μάλλον όχι για τους λόγους που νομίζουμε.

Η καθηγήτρια μαθηματικών από τη Λευκορωσία έχει προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο, όχι λόγω κάποιας παράξενης τεχνικής που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της παράδοσης του μαθήματος της, αλλά λόγω της εμφάνισής της, που θυμίζει περισσότερο μοντέλο, παρά δασκάλα.

Το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από έναν από τους μαθητές της πριν από λίγο καιρό έγινε viral. Έκτοτε το ίντερνετ ξετρελάθηκε μαζί της και την παρακολουθεί σε κάθε της βήμα και ποστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.




Η Oksana, που φαίνεται να απολαμβάνει τη δημοσιότητα, δεν θέλει να απογοητεύσει τους θαυμαστές της, οι οποίοι αποδείχθηκαν αρκετοί και τους ανταμείβει με αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Έτσι, έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε ελάχιστες ημέρες στο νέο αστέρι των social media, με τους ακολούθους της να ξεπερνούν τους 293.000.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου