Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2016

...κουνώντας με αγανάκτηση τα χέρια του, απέναντι σε μία μόνον κάμερα

Nikos Roussis

Ευρισκόμενος, πλην αρκετά χρόνια, απεσταλμένος ελληνικών ΜΜΕ στο Στρασβούργο, για την παρακολούθηση των εργασιών της Ευρωβουλής, κατεβαίνοντας τα σκαλάκια έξωθεν της Ολομέλειας και πηγαίνοντας προς το καφέ των δημοσιογράφων, έγινα μάρτυρας ενός απίστευτου, για μένα τότε, συμβάντος.
Ο και αποκαλούμενος, τότε, "σινιόρε καθαρά χέρια", πρώην Εισαγγελέας Ντί Πιέτρο, πίσω από ένα αναλόγιο, τοποθετημένο στον κενό χώρο του ημιόροφου, μεταξύ...

αίθουσας της Ευρωβουλής και του καφέ των δημοσιογράφων, μιλούσε ...μόνος του, με επιθετικό τρόπο, κουνώντας με αγανάκτηση τα χέρια του, απέναντι σε μία μόνον κάμερα της ιταλικής τηλεόρασης..!
Ξεκαρδίστηκα, σκεπτόμενος, τα πλήθη των ιταλών τηλεθεατών, που θα έμεναν την επόμενη μέρα καθηλωμένοι στους δέκτες τους, βλέποντας, σε κοντινά πλάνα βεβαίως, λάβρο τον Ντί Πιέτρο, να τα "χώνει" στους εχθρούς.
...κάτι ανάλογο θα παρακολουθήσετε και εσείς σήμερα στους δέκτες σας βλέποντας, σε κοντινά πλάνα βεβαίως, το πόσο "χοντρά" και με υπερηφάνεια τα είπανε στον Μοσχοβισί, όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες ευρωβουλευτές.
Όχι παίζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου