Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

Ραγδαίες αναμένονται, σήμερα, οι εξελίξεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ... Κοτζιά-Ψύλλε... του "πράττω"... είστε θεϊκοί!


Ραγδαίες αναμένονται, σήμερα, οι εξελίξεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕΕΕ μετά το -δεύτερο σε λίγες βδομάδες- φιάσκο στην πληρωμένη ενημέρωση που παρέχει.

* Η εκπρόσωπος των αόκνως και σιωπηλώς εργαζομένων στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων Aspasia Velonaki, συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση και εγκαλεί τον πρόεδρο -γενικό διευθυντή Michael Psilos, να εξηγήσει στους...
εργαζόμενους, το πώς γίνεται τη μια φορά να δημοσιεύονται τηλεγραφήματα που δεν έχουν αποστολέα και την άλλη να δημοσιεύονται τηλεγραφήματα "μούφα"
"Το ποτήρι ξεχείλισε", είμαι βέβαιος πως θα πεί η εκπρόσωπος.
"Παρόμοια γεγονότα θίγουν την επαγγελματικη τιμή και υπόληψη ΟΛΩΝ των εργαζομένων δημοσιογράφων στο ΑΠΕ.
Η διαπόμπευση πρέπει να σταματήσει", θα ...διατρανώσει.
* Ο αρχισυντάκτης του πολιτικού-διεθνούς-ευρωπαϊκού και του ρεπορτάζ Δήμων και Κοινοτήτων Χρίστος Καλουτζόγλου, αναλαμβάνει την ευθύνη ότι δεν ήλεγξε, όπως είχε δημοσιογραφικό καθήκον, την εγκυρότητα του τηλεγραφήματος από την Τουρκία και παραιτείται, για να εξακολουθήσει απερίσπαστος να γράφει βιβλία για ...παδιά.
*Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι και φιλότιμο έχει αλλά και δημοσιογραφική τιμή και υπόληψη πλεονάζουσα έχει ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ και με δάκρυα στα μάτια ζητάει από τους συναδέλφους του, να τον αφήσουν να μοιράζει στους περαστικούς το δωρεάν περιοδικό που, επί των ημερών του, άρχισε να εκδίδει το Πρακτορείο.

* Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αντιλαμβανόμενο ότι, με την κατ' εξακολούθηση δημοσίευση τηλεγραφημάτων-μούφα από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, πλήττεται βάναυσα η αντικειμενική ενημέρωση, εξαπατούνται οι συνδρομητές που δίνουν τα ωραία τους λεφτά για να αναπαραγάγουν ...παραμύθια και καλλιεργείται στον κοσμάκη η εντύπωση πως τιμή και υπόληψη στον δημοσιογραφικό κλάδο εξέλιπεν εγκαλεί αυτεπαγγέλτως τον Μιχάλη Ψύλο σε απολογία, με αίτημα την οριστικη διαγραφή του από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ και του μη κυβερνητικού Οργανισμού ΠΡΑΤΤΩ.
Αμα δεν γίνουν έτσι τα πράγματα, να μου τρυπήσετε την μύτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου