Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ήθελε να δοκιμάσει την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου και κατέληξε στα επείγοντα με μια τρύπα στον οισοφάγοΈνας άνδρας στην Βρετανία ήθελε να αποδείξει ότι είναι ικανός όχι μόνο να δοκιμάσει αλλά και να απολαύσει την «πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου» και κατέληξε στα επείγοντα με αφόρητους πόνους στο στομάχι και μια... τρύπα στον οισοφάγο του.

Ο 47χρονος άνδρας, που δεν κατονομάζεται, πολτοποίησε την λεγόμενη «πιπεριά φάντασμα» (bhut jolokia), την πιο καυτερή πιπεριά του κόσμου. Είναι δυο φορές πιο δυνατή από την κόκκινη πιπεριά χαμπανέρο και τρεις φορές από την καγιέν.

Στην συνέχεια άπλωσε την σάλτσα στο μπέργκερ του, το οποίο και έφαγε ολόκληρο, παρά τους αφόρητους πόνους. Ο 47χρονος αναγκάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο καθώς είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι και το στήθος. Οι γιατροί έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ο άνδρας είχε μια τρύπα 2,5 εκατοστών στον οισοφάγο του από την κατανάλωση της καυτερής σάλτσας και τους συνεχείς εμετούς που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου