Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Τους ξυλοκόπησαν γιατί έκαναν πολύ θόρυβο στο σεξΟργισμένοι ήταν οι ένοικοι ενός ξενοδοχείου στην Κίνα με ένα ζευγάρι που ήταν πολύ θορυβώδες την ώρα που έκανε σεξ.

Έφτασαν σε τέτοιο σημείο ώστε να σπάσουν την πόρτα του δωματίου του ζευγαριού, να βγάλουν «σηκωτό» τον άνδρα και να τον ξυλοκοπήσουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 13 Οκτωβρίου στην πόλη Beihai της επαρχίας Guanxi. Στα πλάνα που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνεται η στιγμή που έξω από το δωμάτιο του ζευγαριού έχουν συγκεντρωθεί αρκετοί άνθρωποι που διαμαρτύρονται για όσα ακούγονται μέσα από το δωμάτιο.

Αρχικά ο κόσμος απλά φωνάζει, όταν όμως δεν βρίσκουν καμία ανταπόκριση ένας άνδρας επ' ονόματι κύριος Zhang κλωτσάει την πόρτα, μπαίνει στο δωμάτιο και βγάζει έξω τον άνδρα.

Στη συνέχεια βλεπουμε πλάνα από την είσοδο του ξενοδοχείου όπου ο Zhang χτυπάει τον θορυβώδη ερωτύλο.

Η ένταση έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας ενώ ο Zhang τελικά υποχρεώθηκε να αποζημιώσει το θύμα του με περίπου 15.000 Γουάν προκειμένου αυτό να μην του υποβάλει μήνυση, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου