Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 03, 2016

Γρονθοκόπησε την γυναίκα του επειδή θήλαζε το νεογέννητο μωρό τους μπροστά στον γιατρό της



Η αστυνομία στο Νέο Μεξικό καταζητεί έναν σύζυγο που γρονθοκόπησε τη γυναίκα του επειδή θήλαζε το μωρό της μπροστά στο γιατρό της.

Πρωταγωνιστής είναι ο Rafael Orozco ο οποίος επιτέθηκε με γροθιές στην σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο της πόλης Taos την νύχτα της 21ης Σεπτεμβρίου.

Η Iesha Hartt δήλωσε στην αστυνομία ότι ο άνδρας της είναι πολύ ζηλιάρης και έγινε έξαλλος όταν την είδε να θηλάζει μπροστά στον μαιευτήρα της, αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post.

Ο Orozco άρπαξε την Hartt από τον λαιμό και άρχισε να την χτυπά στο πρόσωπο. Στην συνέχεια της τραυμάτισε στον ώμο όπου και της έκανε γρατσουνιές. Το προσωπικό του νοσοκομείου βλέποντας ότι συνέβαινε κάλεσε την υπηρεσία ασφαλείας. Όταν ένας φύλακας κατέφθασε στο σημείο, ο εξαγριωμένος άνδρας του επιτέθηκε και του είπε ότι έχει στην κατοχή του όπλο.

Ο Orozco κατόρθωσε να διαφύγει καθώς η αστυνομία άργησε να φτάσει στο νοσοκομείο. Παρά τις έρευνες στο σπίτι του και αυτό της μητέρας του δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ενώ έγινε γνωστό ότι η αστυνομία τον καταζητούσε και πριν το περιστατικό επειδή είχε παραβιάσει τους όρους της αποφυλάκισής του. Ο οξύθυμος άνδρας είχε φυλακιστεί για αποδοχή κλοπιμαίων και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα υπό όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου