Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016

Πως να απαντήσετε στην πιο δύσκολη ερώτηση σε συνέντευξη για δουλειάΝαι, είναι η ερώτηση που όλοι τρέμουν όταν βρίσκονται σε μια συνέντευξη για δουλειά. Οι περισσότεροι την περιμένουν αλλά επειδή είναι ξεκάθαρα ερώτηση – παγίδα, ποτέ δεν ξέρεις πως να απαντήσεις.

Και η ερώτηση δεν είναι άλλη από το «ποιο νομίζετε ότι είναι το μεγαλύτερό σας ελάττωμα».

Το πρόβλημα με αυτή την ερώτηση είναι ότι αφενός κανείς δεν θέλει να αποκαλύψει τις πραγματικές του αδυναμίες, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να πεις κάτι που θα ακουστεί γελοίο (όπως το «είμαι εργασιομανής»).

Το τρικ λοιπόν εδώ είναι να μετατρέψεις ένα αρνητικό χαρακτηριστικό σε θετικό.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Independent, κάποιος έθεσε την ερώτηση στο Reddit και κάποιες πολύ αξιόλογες απαντήσεις ξεπρόβαλαν.
Ιδού ορισμένες:
  • «Δυσκολεύομαι να πω όχι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να δουλεύω ασταμάτητα»
  • «Δεν μπορώ να δεχτώ την αποτυχία»
  • «Δεν έχω πολύ καλή μνήμη, οπότε πρέπει πάντα να κρατάω σημειώσεις και να είμαι σωστά οργανωμένος/η για να αντεπεξέλθω»
*Μπορείτε βέβαια πάντα να το ρίξετε στο χιούμορ, αν δείτε ότι το σηκώνει το κλίμα. Όπως έγραψε κάποιος: «Εγώ απάντησα το φαγητό. Και πήρα τη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου