Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Τούρκος αστυνομικός ξεβρακώθηκε σε νεαρή Αγγλίδα και αυτή τον έκανε ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η Αγγλίδα Άμπι Μέρι (19) αποκάλυψε στο Facebook τα μηνύματα και τις γυμνές φωτογραφίες που της έστειλε ένας αστυνομικός από την Τουρκία ο οποίος την παρενοχλούσε μέσω facebook.

Η Άμπι όταν παρά το ότι είπε στον φερόμενο ως αστυνομικό Σ.Τ. πως η ίδια ήταν 16 χρονών, αυτός συνέχισε να την παρενοχλεί, εκείνη δημοσιευσε στα σόσιαλ μίντια τις γυμνές φωτογραφίες που της είχε στείλει. Σαν χιονοστιβάδα μεγάλωσαν οι αντιδράσεις στον χώρο του διαδικτύου.

Η νέα κοπέλα που στον λογαριασμό της στο FB περιέγραψε το περιστατικό, δημοσίευσε επίσης και όλες τις συνοιμιλίες. Στα μηνύματα παρά το ότι η Άμπι του λέει πως είναι 16 ετών, αυτός την καλεί στην Τουρκία, την ρωτά αν είναι παρθένα και της στέλνει γυμνές του φωτογραφίες. Η Άμπι έγραψε ότι ¨Τα κοινοποιώ αυτά για να προσέχουν οι άνθρωποι αυτούς τους ανώμαλους¨ και για να μην πάθουν και άλλα κορίτσια τα ίδια που έπαθεhttp://www.dha.com.tr/turkiyedeki-tacizcisini-boyle-rezil-etti_1341679.html

4/10/2016

Σχ : Στην Τουρκία μετά το δημοσίευμα αυτό, ο αστυνομικός εντοπίστηκε και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Άλλη φορά θα προσέχει που κατεβάζει τα βρακιά του…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου