Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 10, 2016

Τούρκος αστυνομικός ξεβρακώθηκε σε νεαρή Αγγλίδα και αυτή τον έκανε ρεζίλι σε όλο το διαδίκτυο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η Αγγλίδα Άμπι Μέρι (19) αποκάλυψε στο Facebook τα μηνύματα και τις γυμνές φωτογραφίες που της έστειλε ένας αστυνομικός από την Τουρκία ο οποίος την παρενοχλούσε μέσω facebook.

Η Άμπι όταν παρά το ότι είπε στον φερόμενο ως αστυνομικό Σ.Τ. πως η ίδια ήταν 16 χρονών, αυτός συνέχισε να την παρενοχλεί, εκείνη δημοσιευσε στα σόσιαλ μίντια τις γυμνές φωτογραφίες που της είχε στείλει. Σαν χιονοστιβάδα μεγάλωσαν οι αντιδράσεις στον χώρο του διαδικτύου.

Η νέα κοπέλα που στον λογαριασμό της στο FB περιέγραψε το περιστατικό, δημοσίευσε επίσης και όλες τις συνοιμιλίες. Στα μηνύματα παρά το ότι η Άμπι του λέει πως είναι 16 ετών, αυτός την καλεί στην Τουρκία, την ρωτά αν είναι παρθένα και της στέλνει γυμνές του φωτογραφίες. Η Άμπι έγραψε ότι ¨Τα κοινοποιώ αυτά για να προσέχουν οι άνθρωποι αυτούς τους ανώμαλους¨ και για να μην πάθουν και άλλα κορίτσια τα ίδια που έπαθε



http://www.dha.com.tr/turkiyedeki-tacizcisini-boyle-rezil-etti_1341679.html

4/10/2016

Σχ : Στην Τουρκία μετά το δημοσίευμα αυτό, ο αστυνομικός εντοπίστηκε και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Άλλη φορά θα προσέχει που κατεβάζει τα βρακιά του…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου