Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ "ΜΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ" 'Η "ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ" ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.... Οι "ασσοι στο μανικι" του Ρωσου!

© RIA Novosti. Pavel Lisitsyn Κινητή έδρα στο έδαφος
 της Πολυλειτουργικής μονάδας
 παρεμβολών Krasuha.   Φωτογραφία Αρχείου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ερεβάν, 13 Οκτωβρίου – RIA Novosti.
Τα πρώτα δείγματα των ραδιο-ηλεκτρονικών όπλων που βασίζονται σε νέες αρχές της φυσικής, οι οποίες δεν έχουν ανάλογο στον κόσμο, αναπτύχθηκαν και δοκιμάστηκαν με επιτυχία στη Ρωσία, είπε στο RIA Novosti από την έκθεση των όπλων «ArmHaytek 2016,» « ο επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας -παραγωγής του νέου συστήματος από την εταιρεία «United Engineering Corporation».


Τα πρώτα δείγματα των ραδιο-ηλεκτρονικών όπλων βασίζονται σε νέες αρχές της φυσικής και παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2016 σε μια ιδιωτική επίδειξη για το Υπουργείο Άμυνας στους τομείς της στρατιωτικής-τεχνικής στο φόρουμ «Στρατός 2016».
«Ήδη κατασκευάστηκαν πραγματικά δείγματα τέτοιων όπλων, και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους/ Αυτό είναι ένα εντελώς νέο είδος όπλου, το οποίο δεν υπάρχει ανάλογο στη χώρα, και δεν φοβόμαστε να πούμε ότι δεν υπάρχει ανάλογο σε ολόκληρο τον κόσμο.» – Είπε, απαντώντας σε ερώτηση του ανταποκριτή του RIA Novosti.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της UEC το χαρακτηριστικό του νέου όπλου είναι ότι εξουδετερώνει τις τεχνικές του εχθρού χωρίς τη χρήση των παραδοσιακών όπλων και πυρομαχικών, αλλά με τη βοήθεια της κατευθυνόμενης ενέργειας. «Κάνει έμμεσες φυσικές επιδράσεις επί του εξοπλισμού των σκαφών, των αεροσκαφών, στα UAV-μη επανδρωμένα αεροσκάφη, στα όπλα ακριβείας και τα εξουδετερώνει», – εξήγησε στον ανταποκριτή του πρακτορείου.

Πηγή:
https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου