Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

Τα σκοτεινά μυστικά των αστέρων του Χόλιγουντ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το να είσαι σταρ στο Χόλυγουντ σημαίνει, εκτός από πλούτη και δόξα, ότι δεν έχεις προσωπική ζωή.

Οι διασημότητες δύσκολα μπορούν να διαφυλάξουν τα μυστικά τους, μιας και οι παπαράτσι τους κατασκοπεύουν συνεχώς, ενώ τα πηγαδάκια διαρρέουν φήμες σε χρόνο ρεκόρ. Κι όμως μερικά από αυτά τα καυτά μυστικά, αν και τελικά ήρθαν στο φως, κάποιοι μπόρεσαν να τα προστατεύσουν για καιρό.

Η πραγματική οικογένεια του Τζακ Νίκολσον

Ο μεγάλος ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα συμβατικό σπίτι, ώσπου ανακάλυψε ότι οι γονείς του ήταν στην πραγματικότητα οι παππούδες του και η γυναίκα που θεωρούσε αδερφή του, ήταν αυτή που τον γέννησε. Το 1974 με τη βοήθεια ενός δημοσιογράφου των «Times» αποκάλυψε την αλήθεια, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να μάθει ποιος ήταν ο βιολογικός του πατέρας, μιας και τα μέλη της οικογενείας του είχαν πια πεθάνει.





Ο Τομ Κρουζ και η Σαϊεντολογία


Είναι γνωστό ότι ο δημοφιλής ηθοποιός είναι οπαδός της αίρεσης, όπως άλλωστε και πολλοί συνάδελφοί του. Αυτό όμως που κανείς δεν έχει μπορέσει να διευκρινίσει μέχρι στιγμής είναι γιατί απομακρύνθηκε από την κόρη που απέκτησε με την Κέιτι Χολμς μετά το χωρισμό τους. Η ηθοποιός είχε δήλωσε πως η βασική αιτία του διαζυγίου τους ήταν ακριβώς η πίστη τους συντρόφου της στην παράξενη αυτή σέκτα, που θεωρούσε ότι ασκεί αρνητική επιρροή στο παιδί τους. Έκτοτε ο Κρουζ για έναν χρόνο περίπου σταμάτησε να έχει επαφή με την κόρη του και πολλοί ισχυρίζονται πως οι σαϊεντολόγοι του έδωσαν αυτήν την εντολή.


Ο Φρανκ Σινάτρα και η μαφία


Υπήρξε ένας θρύλος. Το αναμφισβήτητο ταλέντο του εκτίναξε στην κορυφή αυτόν τον νεαρό που καταγόταν από μια οικογένεια Ιταλών μεταναστών. Πολλοί όμως θεωρούν ότι είχε στενές σχέσεις με τη μαφία, που προώθησαν την καριέρα του και τον έφεραν στην κορυφή. Λέγεται μάλιστα ότι πολλούς από τους ρόλους τους τους κέρδισε χάρη στις «πιέσεις» που άσκησαν οι καλοί του φίλοι.





Η ιστορία της Λιβ Τάιλερ


Η μελαχρινή καλλονή, όταν γεννήθηκε, είχε το όνομα Ράντγκρεν και θεωρούσε πατέρα της τον ροκ σταρ Τοντ Ράντγκρεν. Στα οχτώ της τυχαία συνάντησε τον Στιβ Τάιλερ και από ένστικτο άρχισε να αναρωτιέται σχετικά με την ταυτότητά της. Η μητέρα της τελικά της αποκάλυψε ότι ο πραγματικός της μπαμπάς είναι ο τραγουδιστής των Aerosmith και ο λόγος που της το είχε αποκρύψει ήταν επειδή φοβόταν ότι ο έκλυτος βιος του Τάιλερ θα την επηρέαζε αρνητικά. Από τότε η Λιζ άλλαξε το επίθετο της, διατηρώντας όμως και το Ράντγκρεν ως μεσαίο όνομα, και δημιούργησε έναν ισχυρό δεσμό με τον πραγματικό της μπαμπά.


Η Μονρόε και οι Κέννεντι


Υπήρξε το απόλυτο sex symbol πολλών γενεών. Η μοιραία ξανθιά απασχόλησε με την προσωπική της ζωή της πολλές φορές τον τύπο και τους θαυμαστές της. Παντρεύτηκε δυο φορές, τον συγγραφέα, Άρθουρ Μίλερ και τον αθλητή Τζο Ντι Μάτζιο, αλλά κατάφερε να κρατήσει για καιρό μυστική τη σχέση της και με τα δυο αδέλφια της δυναστείας των Κέννεντι, τον Τζων και τον Ρόμπερτ. Βέβαια η οικογένεια των Κέννεντι δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ την όλη υπόθεση, αλλά είναι κοινό μυστικό πως εκείνο το «Ηappy birthday, Mr President», σήμαινε πολλά περισσότερα από ένα τραγούδι γενεθλίων.





Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ ήταν stalker


Ο μετρ τους σασπένς, όπως τον αποκαλούν, φαίνεται πως είχε μερικές από τις συνήθειες των ηρώων του. Συχνά ασκούσε σεξουαλική παρενόχληση ηθοποιούς του και πολλές από τις πρωταγωνίστριές του είχαν να λένε για τις ιδιαιτερότητες του, όπως η Κιμ Νόβακ, η Γκρέις Κέλι ή η Τζάνετ Λη. Πιο άτυχη όμως απ’ όλες ήταν η Τίπι Χέντρεν: ο σκηνοθέτης είχε πληρώσει μέλη του συνεργείου να τη κατασκοπεύουν και όταν πια εκείνη αρνήθηκε τις προτάσεις του, της κατέστρεψε κυριολεκτικά την καριέρα, βάζοντάς την να υπογράψει ένα συμβόλαιο που της απαγόρευε να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ταινία μετά τα «Πουλιά» για χρόνια!


Ο μυστικός πράκτορας Κάρι Γκραντ


Φαίνεται πως ο Αμερικανός ηθοποιός δεν ενσάρκωσε μόνο στην μεγάλη οθόνη τον κατάσκοπο, αλλά και στην πραγματική ζωή του, αφού, όπως λέγεται, υπήρξε πράκτορας των Μυστικών Βρετανικών Υπηρεσιών, στις οποίες παρείχε πληροφορίες για χρόνια πολλά. Επίσης έκανε χρήση LSD σε καθημερινή βάση και κατανάλωνε τα ναρκωτικά χάπια σαν να ήταν βιταμίνες.





Τα βάσανα της Ρίτα Χέιγουορθ


Μπορεί οι θαυμαστές της να τη θυμούνται πάντα ως « Τζίλντα», όμως η γοητευτική κοκκινομάλλα που έκανε το καλύτερο στριπτίζ στη ιστορία του κινηματογράφου με ένα μόνο γάντι, πέρασε πολλά μαρτύρια για να γίνει ίνδαλμα. Αναγκάστηκε να βγάλει τα μαλλιά της τρίχα τρίχα για να αραιώσει η πλούσια κόμη της, που έφθανε χαμηλά στο μέτωπό της, επειδή αυτό δεν άρεσε στους παραγωγούς της.


O σκηνοθέτης της Casablanca ενδεχομένως σκότωσε πολλούς κομπάρσους!


Ο Μάικλ Κερτίζ φημολογείται ότι έπρεπε πολλές φορές λόγω έλλειψης χρημάτων να αυτοσχεδιάσει στη θρυλική ταινία του Χόλυγουντ. Σε μια από τις σκηνές λοιπόν, όπου ένα πλήθος έπρεπε να παρασύρεται από μια τεράστια πλημμύρα, αρνήθηκε τη χρήση μικρογραφιών, όπως του πρότεινε το στούντιο. Συγκέντρωσε έτσι τους κομπάρσους κι άρχισε να τους ρίχνει τόνους παγωμένου νερού μέχρι τα που το σετ πλημμύρισε εντελώς. Οι άνθρωποι όμως δεν είχαν ενημερωθεί και δεν είχαν κανένα σωστικό μέσο, ενώ φορούσαν βαριά κοστούμια. Έμειναν λοιπόν στο νερό για ώρες, ενώ ο σκηνοθέτης συνέχιζε ακάθεκτος το γύρισμα. Σύμφωνα με έναν κασκαντέρ , τρεις έξτρα πνίγηκαν πραγματικά, αλλά δεν απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες στον Κερτίζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου