Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016

Ανθρωποκυνηγητό και πυροβολισμοί στην Ξάνθη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟΠρωτοφανείς για τα δεδομένα της πόλης σκηνές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, με την Αστυνομία να καταδιώκει διακινητές μεταναστών.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο διακινούνταν, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, παράνομα μετανάστες. Η καταδίωξη ήταν «κινηματογραφική», ενώ το όχημα, αφού ακολούθησε μια τρελή πορεία κινούμενο αντίθετα από την Παναγή Τσαλδάρη, ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της πλατείας κοντά στο ρολόι.Μάλιστα, όπως αναφέρει το xanthinea.gr, ακούστηκαν και πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, πιθανότητα για εκφοβισμό, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Για το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετανάστες υπήρχαν ακόμη και μέσα στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος.


Το σκηνικό όπως ήταν φυσικό αναστάτωσε τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που ακούγοντας τους πυροβολισμούς έσπευσαν να δουν τι είχε συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου