Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2016

Τα παιδιά της νύχτας αναγκάστηκαν να ωριμάσουν πιο γρήγορα


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Όταν όλος ο κόσμος ετοιμάζεται να ξαπλώσει στο κρεβάτι του ώστε να ξυπνήσει το επόμενο πρωί για να πάει στη δουλειά του ή όταν οι πιο ξέγνοιαστοι άνθρωποι ετοιμάζονται για την
βραδινή διασκέδασή τους, υπάρχουν παιδιά που ετοιμάζονται να υπηρετήσουν τη νύχτα και τους λάτρεις της.


Αυτά τα παιδιά είναι διαφορετικά από όλους του άλλους καθώς έχουν κάνει τη νύχτα μέρα, άλλοτε από επιλογή κι άλλοτε από ανάγκη.

Και γιατί είναι διαφορετικά;
Η νύχτα σού παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που έχεις με το φως του ήλιου.

Βλέπεις η νύχτα έχει πολλά να διδάξει. Κάποια από αυτά είναι χρήσιμα για όλη την πορεία της ζωής και κάποια άλλα είναι ένα γερό ταρακούνημα του σκληρού κόσμου.
Είναι γνωστό πως σε όλα τα πλάσματα που ζουν τη νύχτα, η φύση τούς έχει δώσει το προνόμιο της καλής όρασης.

Έτσι και τα παιδιά της νύχτας μαθαίνουν όχι απλά να κοιτάνε αλλα να βλέπουν καλύτερα μεσά από συμπεριφορές οι οποίες δε θα ήταν ευκόλα αναγνώρισιμες κάτω απο το φως του ήλιου.
Γίνονται χαμαιλέοντες ανάλογα την περίσταση και αυτός είναι ένας κανόνας της νύχτας. Γιατί ΝΑΙ η νύχτα έχει κανόνες. Δεν είναι βέβαια εύκολα ακολουθήσιμοι από όλους και γι’ αυτό άλλωστε δεν μπορούν όλοι να επιβιώσουν σε αυτήν.
Αν παρατηρήσεις τα παιδιά της νυχτάς φαίνεται να διασκεδάζουν όταν δουλεύουν και όντως πολλές φορές μπορεί να γουσταρούν τη δουλειά τους. Είναι όμως κι άλλες φορές που αυτό που βλέπεις είναι ενα προσωπείο καλοφτιαγμένο για να αρέσει σε εσένα που έχεις βγει για πότο για να διασκεδάσεις και προφανώς δε θες να σε εξυπηρετήσει ένα άτομο στεναχωρημένο ή νευριασμένο που θα σου χαλάσει το κέφι σου.

Καταπιέζουν λοιπόν τα συναισθηματά τους για χάρη της δουλειάς τους.Επιπροσθέτως όλοι γνωρίζουμε πως οι καλυτεροί ψυχολόγοι είναι οι barman/woman.Πόσες φορές υπό την επήρεια αλκοόλ ξεκίνησες να τους μιλάς για τα προβλήματα της ζωής σου και έκπληκτος κατάλαβες πως όχι μόνο σε άκουγαν αλλά σου έδωσαν και αξιόλογες συμβούλες.

Αυτό οφείλεται στο ότι τα παιδιά της νύχτας ωριμάζουν πιο γρήγορα. Φταίει που η νύχτα τους έχει δώσει εμπειρίες που τους έμαθαν να κρίνουν καλύτερα! Παρ’ όλα αυτά η προσωπική τους ζωή φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα αφού με όσα έχουν δει ειναι δύσκολο να εμπιστευτούν. Λόγω πάλι της δουλειάς τους είναι δύσκολο να τους εμπιστευτούν.
Είναι παιδιά που χρειάζονται φροντίδα για να καταφέρουν να θυμούνται την αθωότητα που τους στέρησε η νύχτα.

Τη λέξη έρωτας δεν τη χρησιμοποιούν ιδιαίτερα αλλά όταν την τολμούν θα είναι σίγουροι απόλυτα για αυτήν και όσα μπορεί να προσφέρει.
Εν κατακλείδι τα παιδιά της νύχτας να τα αγαπάτε λίγο παραπάνω γιατί κρύβουν θησαυρούς. Κι αν κάποτε κάποιο από αυτά θελήσει να εμπιστευτεί στα χέρια σας το θησαυρό του, εκτιμήστε το.Πάσχισε να τον αποκτήσει. Μα πιο πολύ πάσχισε να σας εμπιστευτεί.




anapnoes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου