Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2016

Οι φαρμακευτικές εταιρείες μας κρύβουν χρόνια αυτό το φρούτο που θεραπεύει τον καρκίνο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πολλοί άνθρωποι και ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο υποστηρίζουν ότι αυτό το φρούτο είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντικαρκινικό στον κόσμο! Ειδικοί έχουν ανακαλύψει, επίσης, ότι αυτό το φρούτο είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από τη συμβατική χημειοθεραπεία.
Αλλά, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρουμε για αυτούς τους καρπούς επειδή δεν θα μπορούν πλέον να πωλούν τα προϊόντα τους. Απλά ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άρθρο και μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό τον υγιεινό καρπό! Όπως αναφέραμε και πριν, πολλοί ειδικοί απ’ όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι αυτό είναι το ισχυρότερο αντικαρκινικό σε αυτόν τον πλανήτη. Αλλά, ποιο είναι το όνομα αυτού του φρούτου;





Το όνομα αυτού του θαυματουργού φρούτου είναι Guanábana ή καρπός του δέντρου soursop. Και τώρα, εδώ έρχεται ένα άλλο ερώτημα: πώς και δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με αυτό το φρούτο; Μα επειδή υπάρχουν οργανισμοί που κάνουν πολλά χρήματα από την παραγωγή φαρμάκων. Τώρα ξέρετε ότι πρέπει να πίνετε το χυμό του Guanábana για την πρόληψη της νόσου. Έχει ευχάριστη γεύση και η κατανάλωσή του δεν οδηγεί στις τρομερές συνέπειες της χημειοθεραπείας. Θα μπορούσατε, επίσης, να φυτέψετε αυτό το δέντρο στην αυλή σας.

Τι είναι το Guanábana; Το Guanábana είναι ένα αργά αναπτυσσόμενο δέντρο και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Είναι γνωστό ως Guanábana στη Λατινική Αμερική και Soursop στα αγγλικά. Οι καρποί του είναι μεγάλοι, γλυκοί, καταναλώνονται ωμοί, και χρησιμοποιούνται για την παρασκευή ποτών, γλυκών κλπ. Το ενδιαφέρον σε αυτό το φυτό είναι οι ισχυρές αντικαρκινικές επιδράσεις του. Έχει πολλές επωφελείς ιδιότητες, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι η επίδρασή του στους όγκους. Αυτό το φυτό έχει αποδεδειγμένη θεραπευτική επίδραση στον καρκίνο όλων των τύπων. Και είναι επίσης χρήσιμο σε όλες τις μορφές καρκίνου.
Το φυτό αυτό είναι ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος. Διαθέτει ισχυρές αντιμυκητιασικές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες, μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης, ενεργεί ως αντικαταθλιπτικό και βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και των νευρικών διαταραχών. Η πηγή αυτής της πληροφορίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς των φαρμάκων. Από το 1970, περισσότερες από 20 εργαστηριακές εξετάσεις, αποκαλύπτουν ότι το εκχύλισμα του καταστρέφει τα κακοήθη κύτταρα των 12 τύπων καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων του παχέος εντέρου, του μαστού, του προστάτη, των πνευμόνων και του παγκρέατος.


Οι ενώσεις αυτού του δέντρου, αναστέλλουν την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων 10.000 φορές πιο αποτελεσματικά από ότι η αδριαμυκίνη (γνωστό χημειοθεραπευτικό παράγοντα). Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι η θεραπεία με εκχύλισμα soursop καταστρέφει μόνο τα καρκινικά κύτταρα και δεν επηρεάζει τα υγιή.





spotthedot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου