Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 07, 2016

Ανατροπή στην υπόθεση του Μπεν. Οι βρετανικές αρχές εγκαταλείπουν τον χώρο των ερευνών

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του Μπεν Νίνταμ, του αγοριού που εξαφανίστηκε το 1991 στην Κω. Αυτή τη φορά οι έρευνες παίρνουν ουσιαστικά νέα τροπή καθώς το ειδικό κλιμάκιο των Βρετανών αστυνομικών εγκαταλείπει εσπευσμένα το χώρο των ανασκαφών.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι έρευνες στρέφονται πλέον σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα σημείο, ενάμισι περίπου χιλιόμετρο από την αγροτική περιοχή που εξέταζαν εδώ και περίπου μία εβδομάδα.



Σημειώνεται ότι η νέα περιοχή στην οποία θα διεξαχθούν για πρώτη φορά οι ανασκαφές, επιλέχθηκε έπειτα από ανώνυμη πληροφορία που γνωστοποιήθηκε στην αστυνομία τον Ιούνιο του 2016.

Βάσει της συγκεκριμένης πληροφορίας ο οδηγός εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας φέρεται να είχε ξεφορτώσει μπάζα την περίοδο, που ο τότε μόλις 21 μηνών Μπεν είχε εξαφανισθεί.



Ο επικεφαλής της ομάδας των ερευνών Ντετέκτιβ Τζον Κάζινς, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Mirror: «Έχουν ήδη γίνει προετοιμάσεις για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες στην περιοχή και αναμένεται να διαρκέσουν μερικές ημέρες. Ενημερωθήκαμε για τη άγνωστη αυτή τοποθεσία μόλις φέτος τον Ιούνιο».

Ο ίδιος αρνήθηκε να δηλώσει βάσει ποιου προσώπου ή μέσω ποιου τρόπου η αστυνομία του Σάουθ Γιόρκσαϊρ έφθασε σε αυτήν την πληροφορία.





Υπενθυμίζεται ότι ένας φίλος του χειριστή οικοδομικών οχημάτων, Κωνσταντίνου Μπάρκα, γνωστός και ως Ντίνος, ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι ο κ. Μπάρκας μάλλον ήταν υπεύθυνος για το θάνατο του Μπεν.

Ο Κωνσταντίνος Μπάρκας πέθανε πριν από ένα χρόνο από καρκίνο.



Σημειώνεται επίσης ότι χθες, Τετάρτη, στον χώρο των αρχικών ερευνών, μετέβη εσπευσμένα ο παππούς του Μπεν, Έντι Νίνταμ.

Μιλώντας στη Mirror, o 68χρονος είπε: «Ανησυχώ γιατί αυτή η αναζήτηση διαφέρει από τις έρευνες του 2012».

«Οι αστυνομικοί σίγουρα πιστεύουν ότι ο Μπεν δεν ζει πια. Εγώ από την άλλη πιστεύω ότι υπάρχουν πράγματα που δεν έχουμε μάθει ποτέ. Θέλω να τους κοιτάξω στα μάτια ώστε να καταλάβουν ότι ξέρω ότι κάτι δεν πάει καλά.

Μας είπαν ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα και ότι υπάρχει η περίπτωση ο Μπεν να καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα.

Αλλά αν βρουν τον Μπεν, αυτό θα σημαίνει πως ο ένας εφιάλτης τελείωσε και άρχισε ένας άλλος. Είναι απαίσιο να ζεις με αυτό το ατελείωτο συναίσθημα της ενοχής», πρόσθεσε ο παππούς του Μπεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου