Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2016

Ανακοίνωση - Καταγγελία της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τον Δήμαρχο Χαλανδρίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Αθήνα, 5 Οκτωβρίου 2016
Αριθμ. Πρωτ.:786

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απαράδεκτο και αυταρχικό τρόπο ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Συμεών Ρούσσος επιχείρησε να «απαγορεύσει» την Γενική Συνέλευση που είχαν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι την ΠΕΜΠΤΗ 29-9-2016 με προσκεκλημένους τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Προφανώς όταν οι Γενικές Συνελεύσεις των εργαζομένων αφορούσαν μέτρα που έπαιρναν οι άλλοι κατ’ εντολή των φίλων-δανειστών ήταν όλοι στο πλευρό τους. Σήμερα ως ομογάλακτοι αδυνατούν να ξεχωρίσουν τον αυτοτελή τους ρόλο και προσπαθούν να επιβληθούν με πρωτοφανείς «απαγορεύσεις» που καταδικάστηκαν και απορρίφθηκαν από το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα από την μαζική τους συμμετοχή στην τρίωρη στάση εργασίας που προκήρυξε ο Σύλλογος και κάλυψε συνδικαλιστικά η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Χαλανδρίου και τον προειδοποιεί πως συμπεριφορές και ενέργειες που προσβάλλουν τους εργαζομένους και δεν συνάδουν με το έργο των αιρετών δεν θα γίνουν ανεκτές και αποδεκτές.


Ο αυταρχισμός, η προσπάθεια συκοφάντησης αλλά και ανάμειξης στα εσωτερικά του Συλλόγου θα αντιμετωπιστούν από τους εργαζόμενους του Δήμου Χαλανδρίου και ΟΧΙ ΜΟΝΟ με αποφασιστικότητα.


Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στηρίζει τους εργαζόμενους του Δήμου και τους καλεί μέσα από τον Σύλλογο τους ενωτικά και αποφασιστικά να διεκδικήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα τους, απορρίπτοντας συμπεριφορές και τακτικές παλαιότερων εποχών που δυστυχώς κάποιοι νοσταλγούν...

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας


Νίκος Τράκας                                                    Βασίλης Πετρόπουλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου