Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2016

ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ ΟΡΓΙΑ! Πάρτι οργίων με άρωμα Αρχαίας Ελλάδας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το τελετουργικό είναι εμπνευσμένο από τον Διόνυσο και τους σάτιρους.

Δεκάδες swingers βίωσαν στην ΑΘήνα ένα πάρτι
οργίων μέσα σε μία ατμόσφαιρα, η οποίαθύμιζε όργια με σάτυρους και μαινάδες, κάνοντας αληθινές τις πιο kinky φαντασιώσεις τους, σε ένα ξέφρενο πανηγύρι του σεξ με σύγχρονους Βάκχους και Βάκχες αφιερωμένο στον θεό Διόνυσο!


Το ραντεβού έλαβε χώρα στο γνωστό club 2+2 της οδού Δερβενακίων στην Αθήνα, όπου μοιράστηκαν ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες. Η αφίσα για το ομαδικό σεξουαλικό πάρτι είχε κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό, κι έτσι αρκετά ζευγάρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη βραδιά. Φυσικά τα περισσότερα ζευγάρια ήρθαν από την Πάτρα, η οποία φημίζεται για τα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, που διοργανώνει αρκετά συχνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 150 άτομα, τα οποία ακολούθησαν τους κανόνες που είχαν τεθεί από τους διοργανωτές.

Για να μπεις, λοιπόν, στο swinger club έπρεπε να φοράς λευκό χιτώνα, πάνω στον οποίο υπήρχε η κεφαλή του Διονύσου! Στα τραπέζια έρεε άφθονο κρασί και ήταν τοποθετημένες πιατέλες με σταφύλια, αλλά και προφυλακτικά. Θύμιζε κανονικότατα διονυσιακές γιορτές.

Τα ζευγάρια επιδόθηκαν σε ερωτικά παιχνίδια ως τις πρώτες πρωινές ώρες στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα και τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

pasmina.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου