Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2016

Αυτές είναι οι χώρες με τους πιο μορφωμένους κατοίκους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δείτε σε ποιες χώρες υπάρχουν τα πιο εξελιγμένα και καινοτόμα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, σύμφωνα με το WEF




Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα, κυκλοφόρησε τη λίστα με τις πιο μορφωμένες χώρες στον κόσμο, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα.

Η βαθμολογία (από το 1 έως το 7) βασίζεται στις απαντήσεις που δόθηκαν από ηγέτες επιχειρήσεων σχετικά με την ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος της κάθε χώρας, καθώς και στις επιδόσεις των φοιτητών.





Παρακάτω ακολουθούν οι 11 πιο μορφωμένες χώρες στον κόσμο:
11. ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Βαθμολογία: 5.9






Η μικροσκοπική σκανδιναβική χώρα της φιλοξενεί περίπου 330.000 κατοίκουε. Αν και κατατάσσεται υψηλά στην παγκόσμια δείκτη, ξοδεύει λιγότερα χρήματα για την εκπαίδευση σε σχέση με άλλες σκανδιναβικές χώρες.
10. ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Βαθμολογία: 5.9






Η Νέα Ζηλανδία διαθέτει ένα από τα πιο κορυφαία και καινοτόμα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο. Τον Σεπτέμβριο, η κυβέρνηση παρουσίασε σχέδιο εισαγωγής online μαθημάτων στην εκπαίδευση, προκειμένου οι μαθητές να μην υποχρεούνται να παρευρίσκονται στο πανεπιστήμιο ορισμένες ημέρες της εβδομάδας.
9. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Βαθμολογία: 5.9






Η Αυστραλία είναι μια μορφωμένη χώρα και διαθέτει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό ενηλίκων με τριτοβάθμια μόρφωση, αφήνοντας πίσω της τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Ισραήλ, την Κορέα, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου