Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2016

Αυτά είναι τα αεροδρόμια που ενώνουν την Ελλάδα με τον κόσμο της γεύσης και της άνεσης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε μία πρωτότυπη και εμπνευσμένη εκδήλωση ο όμιλος Lufthansa παρουσίασε στους συνεργάτες της στην Αθήνα τα 6 αεροδρόμια - κόμβους του ομίλου που συνδέουν την Ελλάδα με όλο τον κόσμο



Ο Όμιλος Lufthansa παρουσίασε τα αεροδρόμια- κόμβους των αεροπορικών εταιρειών του, διοργανώνοντας μια επιτυχημένη και πρωτότυπη εκδήλωση που έφερε τον τίτλο "Hubs to Hub" στον πολυχώρο The Hub Events με καλεσμένους επαγγελματίες από τον ταξιδιωτικό κλάδο.





Mέσα από την περιήγησή τους στο χώρο, οι επισκέπτες «ταξίδεψαν» με τις εταιρείες του Ομίλου στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και την Ελβετία και γνώρισαν τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει ο κορυφαίος ευρωπαϊκός αεροπορικός όμιλος καθώς ήταν τοποθετημένα booths που αντιπροσώπευαν τον κάθε αεροπορικό κόμβο ξεχωριστά, παρουσιάζοντας τις τοπικές ιδιαιτερότητες, την κουλτούρα, αλλά και την τοπική κουζίνα της κάθε περιοχής.


Οδηγός σε αυτό το "ταξίδι" ήταν ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος που επιμελήθηκε το μενού και ξενάγησε τους καλεσμένους στους 6 γευστικούς σταθμούς. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Όμιλο Lufthansa για αυτή την πολύ πρωτότυπη πρόσκληση και πρόκληση. Ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, καθώς έπρεπε να συνδυάσουμε τις διαφορετικές τοπικές κουζίνες των χωρών στις οποίες βρίσκονται τα hubs του Ομίλου και να δημιουργήσουμε ένα απολαυστικό ταξίδι από γεύση σε γεύση. Νομίζω τα καταφέραμε να απογειώσουμε τους καλεσμένους μας!», δήλωσε ο διάσημος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος.






«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μέσα από τη σημερινή διοργάνωση μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε στους συνεργάτες μας τα αεροδρόμια - κόμβους του Ομίλου μας, πάνω στα οποία στηρίζεται το παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων μας. Παράλληλα είχαμε τη δυνατότητα να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώμες για τις νέες τάσεις και τις ανάγκες που παρουσιάζονται στην ελληνική και τη διεθνή αγορά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον κύριο Σκαρμούτσο για την πολύ όμορφη συνεργασία και τους συναδέλφους μου στη Lufthansa που εργάστηκαν για αυτή την πολύ εποικοδομητική βραδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κος Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων για την Ελλάδα και την Κύπρο του Ομίλου Lufthansa.




Οι κόμβοι του Ομίλου Lufthansa με μια ματιά



Καθημερινές πτήσεις συνδέουν την Ελλάδα με τους 6 κόμβους του Ομίλου Lufthansa: η Βιέννη, οι Βρυξέλλες, το Μόναχο, η Φρανκφούρτη, η Ζυρίχη και η Γενεύη, τα θεμέλια του δικτύου παγκόσμιας κάλυψης και των πολυάριθμων ανταποκρίσεων. Σήμερα, οι εταιρείες του Ομίλου Lufthansa (σ.σ. στον οποίο πέρα από την ομώνυμη αεροπορική ανήκουν η Swiss, η Αustrian Airlines και η Brussels Airlines) εκτελούν 11.500 πτήσεις την εβδομάδα, σε 306 προορισμούς, σε 101 χώρες στον κόσμο και διακινούν πάνω από 100 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου