Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 12, 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Πρόσφατα μία επιστημονική μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα πως «Όλοι οι άνθρωποι καταγόμαστε από την Αφρική«. Στο ίδιο είχαν φτάσει και παλαιότερα. Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως είναι μεγάλο ψέμα…
Γιατί κρύβουν την αλήθεια;

Η εκτίμηση αυτή, θυμίζει την ινδοευρωπαϊκή θεωρία που φαίνεται να έχει εδραιωθεί για τα καλά, αλλά ουσιαστικά δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, όπως και εκείνη που θέλει να λάβαμε το αλφάβητο από τους Φοίνικες.

Ο κος Μιχάλης Γρηγορίου μιλάει στην εκπομπή ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ και, εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρεται σε μία μεγάλη συνωμοσία που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμα.

Ερευνητές σε όλο τον κόσμο που εργάζονται σε μεγάλα πανεπιστήμια γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά αυτή δεν φτάνει στον κόσμο όπως πρέπει.




Μάλιστα, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο συμβαίνει και στην Ελλάδα, καθώς υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις που απαγορεύουν την πρόσβαση σε στοιχεία και φωτογραφίσεις.

Ποιό μυστικό άραγε κρύβει αυτή η προέλευση του ανθρώπου που, οι ίδιοι οι άνθρωποι δεν πρέπει να μάθουν ποτέ και με κανένα τρόπο;

Καταγόμαστε από τους πιθήκους;

Καταγόμαστε από κάποιο άστρο;

Καταγόμαστε από τους Έλληνες;

Καταγόμαστε από τους Ελλάνιους;

Γιατί δεν πρέπει να μάθουμε, με κανένα τρόπο;

Δείτε το video με τον κύριο Μιχάλη Γρηγορίου:



-7:55
50.625 προβολές
Δημητρης Φωστακις
Αν το video δεν παίζει ή δεν εμφανίζεται, δείτε το εδώ, στην ομάδα του Facebook «Περίεργα, Παραφυσικά, UFO, Ανεξήγητα».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου