Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

Γιατί η Εκκλησία στηρίζει μόνο την χημική Ιατρική ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Διαβάζοντας το ευαγγέλιο όλοι θυμόμαστε ότι ο Χριστός και οι Απόστολοί του μας προειδοποιούν ότι ο διάβολος είναι ο άρχων του κόσμου τούτου και ότι δεν πρέπει να μας
απασχολούν τα εγκόσμια, αλλά η σωτηρία της ψυχής μας και η επιστροφή στον Παράδεισο κοντά στον Χριστό.

Όλοι έχουμε στο μυαλό μας τους Αποστόλους να εξορκίζουν και να εκβάλουν δαιμόνια από συνανθρώπους μας και φυσικά ο Χριστός πολλές φορές το έκανε απαλλάσοντας τα θύματα από την βασανιστική τυρρανία των δαιμόνων.

Ωστόσο σήμερα βλέπουμε ότι αναφορές σε εξορκισμούς δεν γίνονται πολλές σαν να πρόκειται για κάτι παρωχημένο. Επίσης έντεχνα αποσιωπάται το γεγονός του ποιος είναι ο παροδικός άρχων του κόσμου τούτου του υλικού του ψεύτικου που σύμφωνα με την αποκάλυψη του Ιωάννη θα διπλωθεί σαν βιβλίο μετά την Δευτέρα Παρουσία.

Στην καθημερινή μας ζωή βλέπουμε διαχρονικά την επίσημη εκκλησία να συντάσσεται με την διεθνώς αποδεκτή επίσημη συμβατική επιστήμη και να προχωρά ένα βήμα ακόμη παραπέρα καταδικάζοντας ως αιρέσεις άλλες προσπάθειες έρευνας στον τομέα αυτό.

Συγκεκριμένα σε ότι αφορά την Ιατρική το λιγότερο απορεί κανείς όταν διαβάζει τον Κανονισμό 135/1999 με τίτλο Ανορθόδοξες θεραπευτικές μέθοδοι Ιατρικώς και Εκκλησιαστικώς. Εκεί καταδικάζονται ανάμεσα σε άλλα και η Ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, το βιονεργειακό μασάζ, η ρεφλεξολογία, η μακροβιοτική, η μαγνητοθεραπεία!

Δηλαδή πρακτικές που για χιλιάδες χρόνια προσέφεραν ανακούφιση σε εκατομμύρια ανθρώπους καταδικάζονται ως αιρέσεις από την επίσημη εκκλησία…!!

Η Ιπποκράτειος Ιατρική η κινεζική ιατρική με εκατομμύρια να μαρτυρούν ότι είδαν πολύ θετικά αποτελέσματα απορρίπτονται απο την εκκλησία και μάλιστα θεωρούνται και αιρέσεις.

Το αξιοπερίεργο ωστόσο είναι οτι ταυτόχρονα η επίσημη εκκλησία προσφέρει χωρίς κανέναν ενδοιασμό την αμέριστη συμπαράστασή της στην συμβατική χημική ιατρική του σήμερα. Δηλαδή ουσιαστικά υποστηρίζει χωρίς κανένα πρόβλημα τις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες και τα φάρμακα που εκείνες πωλούν σε μικρούς και μεγάλους αναφέροντας δεκάδες παρενέργειες ως κατασκευάστριες εταιρείες.

Στους εμβολιασμούς για παράδειγμα υπάρχουν πολλοί επιστήμονες ακόμη και ξένοι βουλευτές όπως οι Κέννεντι που αμφισβητούν την υπερβολή που γίνεται σήμερα και τον σοβαρότατο κίνδυνο υγείας ιδίως για τα παιδιά από την υπερβολική έκθεση σε υδράργυρο και άλλες επικίνδυνες ουσίες που περιέχουν τα εμβόλια. Επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και εφιστούν την προσοχή διαμηνύοντας ότι για ορισμένα εμβόλια υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις που τα συνδέουν με αυτισμό σε παιδιά.


Εδώ θα πρέπει να αναρωτηθούμε αφού ο άρχων του κόσμου τούτου είναι ο διάβολος τότε οι πολυεθνικές εταιρείες που προωθούν την χημική ιατρική τι είναι;

Εναντίον του; Υπάρχει περίπτωση οι πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες με τζίρους δις δολαρίων να μην ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από τους Ιλουμινάτι τα τσιράκια του Διαβόλου;

Το ερώτημα εδώ δεν είναι αν εσείς δέχεστε ότι υπάρχει διάβολος/ιλουμινάτι/μασωνία με σκοτεινούς και μισάνθρωπους σκοπούς. Το ζήτημα είναι τι κάνει η εκκλησία που υποτίθεται δέχεται την ύπαρξη του διαβόλου και όχι απλά την δέχεται αλλά θεωρεί την παρέμβαση του διαβόλου στον ψεύτικο αυτό κόσμο καταλυτική αφού ο διάβολος είναι σύμφωνα με τα ευαγγέλια ο άρχων του κόσμου τούτου. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού είναι δεδομένο ότι σε όλο τον πλανήτη κουμάντο κάνει το χρήμα ο μαμωνάς.

Γιατί λοιπόν η επίσημη εκκλησία συντάσσεται με την χημική ιατρική και καταδικάζει ως αιρέσεις οτιδήποτε διαφορετικό; Δεν είναι αυτό σκοταδισμός; Αν το συνδυάσουμε με την επίμονη και όψιμη αγάπη των προκαθημένων για το περιβάλλον, το Ισλάμ αλλά και την πανθρησκεία τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο.

Θυμηθείτε σχετικά άρθρα στο EL.gr :

Κρατικά εμβόλια θανάτου – Τι αναφέρει ποινικός εισαγγελέας του Τέξας

Η αλήθεια για τις «θεραπευτικές» μεθόδους της Νέας Τάξης – ΒΙΝΤΕΟ

Η επιστημονική αίρεση της σύγχρονης «ιατρικής» – Η χημική «θεραπεία» της Νέας Τάξης

Η συνωμοσιολογία πουλάει, αλλά η αλήθεια πονάει.

Εμβολιασμένα κοτόπουλα με αγάπη από τον Bill Gates στους φτωχούς της Αφρικής

CODEX ALIMENTARIUS, του Λιακόπουλου Δημοσθένη-VIDEO

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Τα εμβόλια προκάλεσαν αυτισμό στο παιδί μου!» Τριπλό εμβόλιο MMR

VAXXED: Το ντοκιμαντέρ κατά των εμβολιασμών που προκαλεί αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλούν τον παγκόσμιο ηγέτη να χορτάσει την παγκόσμια πείνα – Τι αναφέρει έκθεση

Γνωστός Ελβετός μιλά για την «μπίζνα της υπερθέρμανσης»

Η «αγία» Ατζέντα 21 θα αντικαταστήσει τον Χριστό – Μήνυμα Πάπα

Η προπαγάνδα της Ατζέντας 21 και από την NASA

To παραμύθι της παγκόσμιας υπερθέρμανσης – βίντεο

Η απάτη της υπερθέρμανσης




Belisarios



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου