Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Μαμά, είδα ένα τέρας στη ντουλάπα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
























 









 

 



*** Παρακολούθησα χθες την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 42 χρόνια της ΝΔ. Έχω δει σε ντοκιμαντέρ, ύαινα μπροστά σε κουφάρι αντιλόπης, να είναι λιγότερο πεινασμένη για κρέας, από ότι είναι ο αδερφός της Ντόρας -και όλο τους το σόι- για εξουσία!

*** Υπάρχουν επίσης ιατροδικαστικές αίθουσες που σφύζουν από ζωντάνια σε σχέση με το σχεδόν γκροτέσκο σκηνικό της χθεσινής γενέθλιας φιέστας της ΝΔ. Παρόλα αυτά είναι ευχάριστο να βλέπεις ταινίες τρόμου σε μια εποχή φτωχή από παραγωγή σπουδαίων φιλμ, όπως ο Εξορκιστής για παράδειγμα…
*** 42 χρόνια… τόσο χρειάστηκε η άλλοτε κραταιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή για να διανύσει την απόσταση από σοβαρό συντηρητικό κόμμα σε τσίρκο Μεντράνο.
*** Η προοπτική να γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος, είναι σα να σε παντρεύει νεκροθάφτης!
*** Aν στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είχαν αντιδράσει, με την ίδια θέρμη που υπερασπίζονται τη διαπλοκή, για τα δικαιώματα των εργαζομένων, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα τώρα!
*** Βέβαια σε έναν κόσμο που τα πράγματα θα έβγαζαν νόημα, η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα εκπροσωπούσε το 2% του πληθυσμού. Τους επιφανείς λεφτάδες, τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, τα βουτυρόπαιδα που κληρονόμησαν την επιχείρηση του μπαμπά και τους απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου που «δικαιώνονται» με βουλεύματα!
*** Υπάρχουν, με διαβεβαιώνουν πηγές από τη ΝΔ, τοστιέρες και πόμολα με πιο ισχυρή προσωπικότητα από την ηγετική ομάδα Μητσοτάκη!
*** Η ΝΔ του Κυριάκου και του Άδωνη, πάντως, είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί ποτέ σε αυτό τον τόπο. Ποτέ άλλοτε ο νεοφιλελευθερισμός και η ακροδεξιά δεν έχουν προσωποποιηθεί και αποτυπωθεί με τέτοια χειρουργική ακρίβεια…
*** Μια συμβιβαστική λύση για τα θρησκευτικά στα σχολεία, είναι να διδάσκονται αντίστοιχα αρχαία και βιολογία στις εκκλησίες!
*** Έλα Βαγγέλη Βενιζέλο, τηλεφώνησε ο Κοπέρνικος ρε συ! Τελικά δεν είσαι το κέντρο του σύμπαντος! 
Ο Κυριάκος κατηγορεί τον Τσίπρα για την περίοδο που όταν ήταν μαθητής έκανε καταλήψεις… και καλά κάνει και τον κατηγορεί, οποιοσδήποτε ακραία συντηρητικός πολιτικός το ίδιο θα έλεγε. Την ίδια ακριβώς περίοδο ο ίδιος σπούδαζε (και μετά διορίζεται στην Εθνική) με τα λεφτά του μπαμπά, ο μπαμπάς ήταν πρόεδρος της ΝΔ και η ΟΝΝΕΔδολοφονούσε τον καθηγητή Νίκο Τεμπονέρα…! α, την ίδια περίοδο, επίσης, ο Μάκης ο Βορίδης κυκλοφορούσε με τσεκούρια κυνηγώντας τα «παλιοκομμούνια»! Αυτάαα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου