Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Το γυμνό της Αλίκης που κόπηκε από τη Χούντα (ΦΩΤΟ)1971. Δικτατορία. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ετοίμαζε με τον σκηνοθέτη Ντίνο Δημόπουλο την ταινία «Η κόρη του ήλιου». Την ίδια εποχή λήγει άδοξα ο γάμος της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.Όταν ο παραγωγός Φίνος έστειλε φωτογραφίες για το promotion της ταινίας υπήρχε και
η φωτογραφία με το στήθος της Αλίκης να φαίνεται ξεκάθαρα. Μια τέτοια φωτογραφία σήμερα μπορεί να μην προκαλεί κανένα ενδιαφέρον, ωστόσο την εποχή της χούντας προκάλεσε σοκ στη επιτροπή λογοκρισίας και φυσικά απαγορεύθηκε.


Η Αλίκη ήθελε να δείξει με κάθε τρόπο ότι ήταν ακόμη ποθητή, νέα και έτοιμη για μια νέα αλλαγή στην ζωή της. Οι Συνταγματάρχες ωστόσο δεν είχαν τις ίδιες ανησυχίες με την διάσημη σταρ…Τελικά, τη σπάνια φωτογραφία την είδαμε πολύ αργότερα, το 1980. Όσο για την ταινία; Η συγκεκριμένη σκηνή κόπηκε και έχει χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου