Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ! ΠΟΙΟΣ τα μάζεψε κι έφυγε. Άκυρες όλες οι αποφάσεις... Διπλασιάστε ΤΩΡΑ τα "αναδρομικά" στους δικαστές, να μην διαφεύγει κανένας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από την Σμαράγδα Κοκκόρη.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - "PRESS-GR"

Αλυσιδωτές αναμένονται οι παρενέργειες από την απόφαση του ΣτΕ που πρώτο αποκάλυψε το Press-Gr για το ΚΕΕΛΠΝΟ. Η ακύρωση της απόφασης Πολάκη για την αποπομπή του
Θ. Γιαννόπουλου από την προεδρία του ΔΣ φέρνει αυτομάτως και την ακύρωση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί στο διάστημα αυτών των μηνών. Έτσι στον αέρα βρίσκονται και... όσες τοποθετήσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού έγιναν στις ΜΕΘ.

Πληροφορίες του Press-Gr αναφέρουν μάλιστα ότι χθες το μεσημέρι, μόλις αποκαλύψαμε την έκδοση της απόφασης, ο μέχρι τώρα διορισμένος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ από τον κ. Πολάκη, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, μάζεψε τα πράγματά του από το γραφείο του στον οργανισμό. Εκεί αναμένεται σήμερα ή αύριο να επανέλθει ο Θ. Γιαννόπουλος.

Η κυβέρνηση στο μεταξύ αναζητά τρόπους για να επανέλθει στις αλλαγές που ακυρώθηκαν από το ΣτΕ. Όμως λόγω της ειδικής φύσης του ΚΕΕΛΠΝΟ αυτό είναι περίπλοκο αφού πρόκειται για αυτόνομο οργανισμό. Ακόμη και νομοθετική ρύθμιση αν προωθήσει για να το εντάξει στη δομή του υπουργείου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και να προκύψουν άλλες επιπλοκές. Γι αυτό και η ηγεσία του υπ. Υγείας και ειδικά ο κ. Πολάκης βρίσκονται από χθες σε αδιέξοδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου