Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

Ακολουθεί κείμενο, γεμάτο υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που μπορεί να το πάρει το εικονιζόμενο αρχίδι...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis


Ακολουθεί κείμενο, γεμάτο υβριστικούς χαρακτηρισμούς, που μπορεί να το πάρει το εικονιζόμενο αρχίδι, ο ανειδίκευτος εργάτης της δημοσιογραφίας, που προϊσταται του
Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και έχει ένα χοντρό πρόβλημα με τα ...τηλεγραφήματα και να το πάει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ, για να τους γνωστοποιήσει, για μία ακόμη φορά, με ποιόν έχουνε να κάνουνε και να ετοιμασθούνε να μου τα κλάσουνε.

Τις προάλλες ο ...μουνής, ξεσήκωσε το... σύμπαν με το "περούκα γκέιτ" και ότι και καλά κάποιοι δημοσιογράφοι των διαπλεκομένων παρακολουθούσαν, με ...περούκες, το ίδαλμα και προστάτη του, τον Νίκο Παππά στη Νέα Υόρκη,αναφέροντας επισήμως ότι "συνελήφθησαν και απαγγέλθηκαν" εναντίον τους κατηγορίες.
Οταν, πρώτος από δώ μέσα, επικαλούμενος και δημοσιεύματα ελληνοαμερικανικών σάϊτ, τον ξευτύλισα, αποδεικνύοντας ότι δεν υπήρξαν συλλήψεις και απαγγελίες κατηγοριών και αφού τον άδειασε και ο υποτιθέμενος συντάκτης του σχετικού τηλεγραφήματος, βγήκε και μας είπε η συριζοκουραδόπαστα ότι, το σχετικό ρεπορτάζ βασίσθηκε σε άλλο ...τηλεγράφημα, της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης το οποίο, όμως, ποτέ δεν δημοσίευσε στην αγλλική ως όφειλε.
Σήμερα, μας μοστράρισε ένα άλλο τηλεγράφημα από την Τουρκία, όπου φαίνονταν ο Ερντογάν να ζητά δημοψήφισμα στη Θράκη για την αυτονομία της και το άλλο αφεντικό του, ο Κοτζιάς στο "Πράττω", βγήκε κι' έκανε και δηλώσεις.
...και τώρα, αφού αποκαλύφθηκε η γκάφα, η κατάπτυση αυτή βδέλλα της δημοσιογραφίας, βγαίνει ενυπόγραφα και δηλώνει:

“Μετά το τραγικό σφάλμα στο τηλεγράφημά μας με τίτλο “Τουρκία: Ο Ερντογάν για τα σύνορα του Οθωμανικού κράτους, τη Μοσούλη, τη Θράκη και την Κύπρο” το ΑΠΕ-ΜΠΕ διακόπτει τη συνεργασία του με τον συνεργάτη-ανταποκριτή του στην Τουρκία, Άρη Αμπατζή.
Μιχάλης Ψύλος”

Εγώ στο είπα ρε κωλάρχιδο, από αιμοραγούσες φλύκταινες σ' όλο το παχιό κορμί σου θα ψοφήσεις, μόλις οι "δικοί" σου σε πετάξουν σαν την τρίχα από το ζυμάρι, για να γλυτώσουν το περιττό βάρος σου.

Καθόσον, όπως αποδείχθηκε, είσαι λίγος, ξεκωλιάρης και ανίκανος να διαχειρισθείς, ακόμη και το καθεστωτικό, πλέον, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου