Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Εξωγήινος ήταν ο φονιάς; Ο Δρίτσας δεν θα κάνει δήλωση; ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την τραγωδία της Αίγινας! Δεν βρέθηκε DNA του 77χρονου... Οι συγγενείς των δολοφονημένων αν περιμένουν τη "δικαιοσύνη" των αναδρομικών... σε καμιά 200ρια χρόνια θα δουν φως στο τούνελ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν βρέθηκε τελικά DNA του 77χρονου Θρασύβουλου Λυκουρέζου στο πηδάλιο του μοιραίου ταχύπλοου «Duente», που προκάλεσε την τραγωδία στην Αίγινα, όπως αναφέρεται σε...
δημοσίευμα της Realnews.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η έκθεση εργαστηριακής πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το συμβάν, καθώς έρχεται σε αντίθεση με αυτά που είχαν πει τόσο ο ίδιος (που είναι ήδη προφυλακισμένος) όσο και συνεπιβαίνοντές του: Πάνω στα χειριστήρια δεν βρέθηκε βιολογικό υλικό του 77χρονου, αλλά τουλάχιστον άλλων δύο ατόμων.
Σημειώνεται πως ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Αλέξης Κούγιας, έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου όλων των εμπλεκομένων, ενώ στα επόμενα βήματά του είναι η υποβολή αιτήματος για εξέταση DNA σε όσους όλοι επέβαιναν στο ταχύπλοο.
Υπενθυμίζεται πως, παρά τις καταθέσεις των επιβαινόντων στο ταχύπλοο ότι τη στιγμή του συμβάντος κυβερνούσε ο Λυκουρέζος, ο αδελφός του καπετάνιου της λάντζας που χτυπήθηκε (ο οποίος ήταν μεταξύ αυτών που έχασαν τη ζωή τους) είχε πει εξαρχής ότι δεν μπορούσε να είναι κυβερνήτης ο Λυκουρέζος λόγω της φυσικής του κατάστασης.

Από το "PRESS-GR"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου