Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ The Insider's Guide: Ένας διαφορετικός ταξιδιωτικός οδηγός στην άγνωστη Αμερική Όλοι έχουμε στο μυαλό μας μια εικόνα των Η.Π.Α., είτε την έχουμε επισκεφθεί είτε όχι. Είναι η εικόνα με την οποία τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες, τις μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, ίσως και η εικόνα που χαζεύουμε φευγαλέα σε θρυλικές φωτογραφίες ιστορικής σημασίας . Las Vegas... huffingtonpost news 10 πράγματα που είναι πλέον αποδεκτό να κάνουν οι άντρες Μαγειρική, κλάμα, yoga κι άλλες καταστάσεις που ήρθε επιτέλους η ώρα να απενοχοποιήσουμε. Και πολύ αργήσαμε. oneman Καταγγελία: Καθηγήτρια έδιωξε διαβητική μαθήτρια από την τάξη Καθηγήτρια στη Θεσσαλονίκη φέρεται να ανάγκασε την 16χρονη να αποχωρήσει από τη τάξη, προκειμένου να ελέγξει την τιμή του σακχάρου της και να λάβει την ενέσιμη ινσουλίνη. Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ news247 Τα 6 πιο βρώμικα πράγματα στο σπίτι σου (και πώς να τα καθαρίσεις) Ηint: όχι δεν είναι αυτά που περιμένεις να δεις. ladylike Εργατικό ατύχημα «Ως εργατικό ατύχημα από βίαιο συμβάν, το οποίο επήλθε κατά την εκτέλεση της εργασίας, ή εξ αφορμής αυτής, σε εργάτη, ή υπάλληλο των εργασιών νοείται κάθε απότομο γεγονός, βίαιο γεγονός, εφόσον αυτό προκάλεσε στον εργαζόμενο ανικανότητα να εργασθεί πάνω από 4 ημέρες. Βίαιο γεγονός σημαίνει να υπάρχει έκτακτη και αιφνίδια επίδραση εξωτερικού παράγοντα, που δεν έχει σχέση με την οργανική... huffingtonpost Οι πιο τρελές θεωρίες συνωμοσίας που έχουν γραφτεί για τους διάσημους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Απίστευτα, όχι αληθινά αλλά σίγουρα γραφικά σενάρια για τους δημοφιλέστερους ανθρώπους του πλανήτη. Μας ψεκάζουν χρόνια τώρα.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΗΜΑ
ladylike.gr


Θεωρίες συνωμοσίας. Ιστορίες υπερβολής, αστικοί μύθοι με υποστηρικτές (που μάλλον δεν είναι και πολύ στα καλά τους), εξωφρενικά σενάρια για τη ζωή και το θάνατο επώνυμων ανθρώπων που άλλοτε προκαλούν την έκπληξη, άλλοτε τον τρόμο, αλλά συνήθως το γέλιο μας.

Δεν συμπεριλάβαμε εκείνη σύμφωνα με την οποία ο Elvis ζει σ' ένα νησί παρέα με τον Michael Jackson, αλλά κάποιες εξίσου εξωφρενικές. Αλήθεια ή ψέματα, αυτές είναι οι περίφημες κουλαμάρες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς για διάσημα πρόσωπα.

Η Britney Spears δούλευε για τον George Bush

Η θεωρία: Κάθε φορά που η κυβέρνηση Bush τα έκανε μαντάρα, η Britney έκανε distraction κάνοντας μία κουλαμάρα. Η Britney πληρωνόταν από τον Λευκό Οίκο.
Η εξήγηση: Britney Spears και Kevin Federline ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2007 μία μέρα πριν από μία πολύ σημαντική ψηφοφορία για τον George Bush, συν ότι επί προεδρίας του ήταν η "ψυχή" των ταμπλόιντ. Μετά ξαφνικά ηρέμησε. Α, κι αυτό το βιντεάκι:

Ο Keanu Reeves είναι αθάνατος

Η θεωρία: Ο ηθοποιός είναι κοντά μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, απλά αλλάζει ταυτότητες για να μην "καρφωθεί". Το 1847 τον έλεγαν Paul Mounet και ήταν επίσης ηθοποιός (αδιαφιλονίκητο ταλέντο). Παραμένει στην ίδια ηλικία, αγέραστος, σαν τους βρικόλακες.
 
Η απόδειξη:

Η CIA σκότωσε τον Bob Marley

Η θεωρία: Το μεταστατικό μελάνωμα στο δάχτυλο από το οποίο "πήγε" ο θρυλικός Τζαμαϊκανός δεν οφειλόταν σε κυτταρική ανωμαλία, ήταν δάκτυλος της CIA, η οποία ξεπάστρεψε τον Bob και μερικούς ακόμα  ρασταφαριανούς μουσικούς της reggae οι οποίοι είχαν καταγγείλει ανοιχτά το σχέδιο της μυστικής υπηρεσίας για την ανατροπή του Τζαμαϊκανού πρωθυπουργού Michael Manley.
Η εξήγηση: Ένα άρθρο σύμφωνα με το οποίο ο Carl Colby, γιος του επικεφαλής της CIA, έκανε δώρο στον Marley ένα ζευγάρι παπούτσια που μέσα είχε ένα χάλκινο καλώδιο με δηλητήριο. Οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο ένα χρόνο αργότερα (ό,τι να 'ναι).

Η Solange Knowles είναι κόρη της Beyoncé

H θεωρία: Η οικογένεια Knowles κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Δεν είναι αδερφές, είναι μαμά και κόρη.
Η εξήγηση: Η Beyoncé δεν είναι γεννημένη το 1981 αλλά το 1974 και γέννησε την Solange σε ηλικία 12 ετών. Οι γονείς της άλλαξαν το πιστοποιητικό γέννησης της Queen Bey.  

Η Beyoncé δεν ήταν ποτέ έγκυος

H θεωρία: Η Blue Ivy Carter γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα. Δεν ήταν κοιλιά, ήταν μαξιλάρι. Πολλή συνωμοσιολογία στην οικογένεια Knowles.
Η απόδειξη:
Oυπς!

Η Marisa Tomei δεν κέρδισε ποτέ το Όσκαρ

H θεωρία: Το 1992 η νεόκοπη τότε ηθοποιός Marisa Tomei ήταν υποψήφια στην κατηγορία Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία "Το Ξαδελφάκι μου ο Βίνι", μαζί με τη Vanessa Redgrave, τη Judy Davis και μερικές ακόμα αξιόλογες συναδέλφους της. Ο κάπως μπερδεμένος 74χρονος παρουσιαστής Jack Palance διάβασε λάθος όνομα και η Tomei πήρε το Όσκαρ χωρίς λόγο.
Η απόδειξη: Διάφορες σχετικές φήμες που εξαπλώθηκαν στους λόφους του Χόλιγουντ από την επόμενη κιόλας μέρα της απονομής. Η Ακαδημία ντράπηκε να το πάρει πίσω και κάπως έτσι το Μαριζάκι έγινε οσκαρούχος.
Δείτε λίγο, αμηχανία. Ούτε η Marisa το πίστεψε ποτέ:

Το ειδύλλιο Taylor Swift - Tom Hiddleston ήταν στημένο

H θεωρία: Η Swift απάτησε τον Calvin Harris με κάποιον, αλλά όχι με τον Hiddleston. Η σχέση τους στήθηκε για λόγους δημοσιότητας από την Swift που ήθελε να αποπροσανατολίσει το κοινό από την κυκλοφορία του "Famous" του Kanye West, το οποίο αναφέρεται σ' εκείνη- τάδε έφη Kim Kardashian-.
Η απόδειξη:
 
Η φωτογραφία με το μπλουζάκι "I love T.S. ''μας έχει στοιχειώσει.

Η Stanley Kubrick σκηνοθέτησε την προσελήνωση

H θεωρία: Ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ στο φεγγάρι. Έγιναν όλα σε αμερικανικό στούντιο, σε σκηνοθεσία Stanley Kubrick, ο οποίος τα πήγε περίφημα στο "2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος", γι' αυτό και τον προσέλαβε η αμερικανική κυβέρνηση.
Η απόδειξη: Κάτι μαρτυρίες της κόρης του σκηνοθέτη και του επίσης σκηνοθέτη Patrick T. Murray ο οποίος είχε ισχυριστεί πως έχει βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο ο Kubrick λίγες μέρες πριν το θάνατό του τα ομολογεί όλα. Ε, πού είναι ντε;

Ο Paul McCartney είναι νεκρός από το 1967

H θεωρία: Ο Macca σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα πριν 49 χρόνια κι έκτοτε έχει αντικατασταθεί από σωσία.
Η απόδειξη: Οι στίχοι του "Revolution 9" ανάποδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου