Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 06, 2016

Τα μεσημέρια στη ΝΔ βλέπουν Μενεγάκη και κάνουν like στον Κοντομηνά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
















Για τους άνεργους των 7 περιοδικών του Φιλιππόπουλου ούτε ένα tweet
Καταρρέει το μιντιακό σύμπαν και δεν ανοίγει ρουθούνι. Εμφανίζεται ο Κοντομηνάς στη Μενεγάκη και βγάζουν ανακοινώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, λες και μας κήρυξε πόλεμο η Τουρκία!
Από πότε έγινε δουλειά των κομμάτων να σχολιάζουν τις τηλεοπτικές εμφανίσεις επιχειρηματιών και μάλιστα σε μεσημεριανές εκπομπές; Η ανεργία που «φίλεψε» ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος δεκάδες εργαζόμενους κλείνοντας μονοκοπανιά 7 περιοδικά, αξίζει λιγότερο (για τα κόμματα), από τις καταγγελίες Κοντομηνά και δεν βγάζουν μια ανακοίνωση;
Αλλόκοτα πράγματα και κυρίως επικίνδυνα, διότι τελικά το μόνο που ενδιαφέρει όλο το σύστημα που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία και τον ελληνικό λαό σε εξαθλίωση, είναι να μη θιχτούν κάποια συμφέροντα. Και για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να κλείσει ο ALPHA ή το STAR ή να χάσουν τις επιχειρήσεις οι ιδιοκτήτες τους.
Το πρόβλημα είναι ότι τις τύχες μας ορίζει ένα πολιτικό σύστημα και ένα οικονομικό κατεστημένο που αποτελείται από τυχοδιώκτες, ανίκανους και επικίνδυνους «πλιατσικολόγους» που δεν δίνουν δεκάρα πέρα από το τομάρι τους!
Μετά από 3 μνημόνια και 7 χρόνια εξαθλίωσης η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη που θέλει να κυβερνήσει, γιατί μπορεί να εφαρμόσει καλύτερα από τον Τσίπρα τις εντολές των ξένων (αυτή φαίνεται να είναι η μόνη διαφορά τους), τα μεσημέρια βλέπει Μενεγάκη και βγάζει πύρινες ανακοινώσεις στο όνομα ενός λαού που υποφέρει!
Εχθές έκλεισαν μονομιάς 7 περιοδικά, διότι η δικαστική απόφαση δεν βόλευε την ιδιοκτησία της «ALPHA EDITION». Μεθαύριο ο Σταύρος Ψυχάρης θα κάνει ανακοινώσεις για την τύχη του ΔΟΛ σε εργαζόμενους που είναι 4 μήνες απλήρωτοι και κανένα από τα κόμματα που έβγαλε ανακοίνωση για τις καταγγελίες Κοντομηνά δεν νοιάστηκε πώς ζουν αυτές οι οικογένειες.
Το μόνο καλό είναι ότι δεν κάνουν διακρίσεις. Διότι δεν νοιάστηκαν ούτε για τις οικογένειες των απλήρωτων εργαζομένων στο MEGA που εγκαταλείφθηκε από τους μετόχους του!
Αντίθετα, κόπτονται μόνο για μετόχους (πάσης φύσεως) και για αυτό είναι πάντα δίπλα τους, με υπηρεσίες επί 24ώρου βάσεως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου