Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Πώς με ένα liposan κάνεις το εισιτήριο... διαρκείας Οι παντέντες της απάτηςΤα στοιχεία δείχνουν ότι 8 στους 10 επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς δεν χτυπούν εισιτήριο. Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που χτυπούν, αλλά έχουν βρει τον τρόπο να χτυπήσουν το ίδιο εισιτήριο ξανά και ξανά…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Ημερησία, οι Έλληνες αποδεικνύονται ιδιαίτερα εμπνευσμένοι στο να βρουν πατέντες για να μην πληρώσουν το 1,40 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο.

Ποια είναι τα κόλπα; Για να επαναχρησιμοποιήσουν το εισιτήριο πολλές φορές, οι επιβάτες αλείφουν την πλευρά που το χτυπούν στο αυτόματο μηχάνημα ακύρωσης, είτε με liposan είτε με λακ μαλλιών και στη συνέχεια αφαιρούν την ουσία οπότε μαζί της σβήνεται και η σφραγίδα του μηχανήματος. Κάποιοι επίσης καλύπτουν του εισιτήριο με διαφανές βερνίκι νυχιών και ύστερα το αφαιρούν με ασετόν ενώ άλλοι κάνουν ακόμα και πλαστικοποίηση του εισιτηρίου, προκειμένου να σβήνει εύκολα το μελάνι.

Επίσης η παραχώρηση χτυπημένων εισιτηρίων που δεν έχουν εξαντλήσει το χρόνο τους, είναι καθημερινή πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου