Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 13, 2016

NEO έπος για το κωλόπαιδο που έγλειψε Σημιτικά καυλιά του εκσυγρονισμού για να τον κάνουν δήμαρχο! Πώς αντιμετώπισε απελπισμένη καρκινοπαθή στη Σύρο...




Επεισόδιο σημειώθηκε στην είσοδο του αεροδρομίου της Σύρου μεταξύ μίας καρκινοπαθούς και του αναπληρωτή Υγείας, Παύλου Πολάκη, χθες Τετάρτη.
Σύμφωνα με το...
Cyclades24.gr, η καρκινοπαθής ζήτησε από τον κ. Πολάκη στο νοσοκομείο της Σύρου, να του μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς με τη γραφειοκρατία και τα προβλήματα με το νοσοκομείο στη Σύρο. Ωστόσο, ο υπουργός, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, δεν δέχθηκε να απαντήσει λέγοντας στη γυναίκα που τον ρώτησε "γιατί δεν μπορείτε;", "γιατί δεν μπορώ..."
«Έχω έρθει για άλλο λόγο στο νησί» είπε ο αν. υπουργός Υγείας. «Εμείς σας ψηφίσαμε. Εμείς σας βγάλαμε. Πρέπει να με ακούσεις... Εύχομαι στα παιδιά σας αν έχετε παιδιά να μην πάθουν αυτά που έχω πάθει εγώ κ. Πολάκη», είπε η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου