Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

O Gordon Ramsay είχε ένα ατύχημα με τσούχτρα και, μάλιστα, σε ευαίσθητο σημείοΟ Gordon Ramsay μπορεί να είναι ο «εφιάλτης της κουζίνας» και να έχει τη φήμη του σκληρού σεφ, αλλά αυτό δεν σταμάτησε σε καμία
περίπτωση την τσούχτρα που τον τσίμπησε, και μάλιστα στα γεννητικά όργανα, την ώρα που κολυμπούσε ανέμελος στα νερά της Ιταλίας και συγκεκριμένα, στη Σαρδηνία.

Κάρμα; Αυτό, ίσως, πιστεύει αυτή η παίκτρια που συμμετείχε στην τηλεοπτική του εκπομπή «Kitchen Nightmares».Όπως είπε ο ίδιος πάντως στην Daily Star, το τσίμπημα της τσούχτρας τον πόνεσε πάρα μα πάρα πολύ και το χειρότερο είναι ότι λόγω του σημείου δεν μπορούσε καν να ουρήσει πάνω στο τσίμπημα (λένε ότι βοηθάει!).

Εμείς, ευχόμαστε στον Gordon Ramsay να είναι καλά και να έχει επανέλθει. Σε περίπτωση, Gordon, που θέλεις κάποιον να μιλήσεις, προτείνουμε να απευθυνθείς στον άντρα που τον τσίμπησε αράχνη στα γεννητικά όργανα για δεύτερη φορά σε πέντε μήνες. Αυτός, σίγουρα, θα σε καταλάβει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου