Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2016

Το φθηνότερο ξενοδοχείο όλων των εποχών; Που βρίσκεται & πόσο κοστίζει; (photos & video)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Είναι αυτό το φθηνότερο ξενοδοχείο του κόσμου;

Οι επισκέπτες πρέπει να μοιράζονται ένα κρεβάτι με 17 άλλους ανθρώπους σε αυτό το πλωτό ξενώνα …

με ελάχιστο κόστος βέβαια στο ξενοδοχείο Φαριντπούρ στη Ντάκα, του Μπαγκλαντές. Το συγκεκριμένο κατάλυμα λειτουργεί για πάνω από 60 χρόνια. Αποτελείται από πέντε σκάφη που πλέουν στον ποταμό Mπουριγκάνα.


Μιας και το σημαντικότερο κομμάτι σε ένα κατάλυμα είναι οι εγκαταστάσεις, οι επισκέπτες έχουν καθαρό νερό, τουαλέτες και πρόσβαση σε ένα μικρό ντουλάπι για να τοποθετούν τα πράγματά τους.





Οι άνθρωποι που ζουν εκεί πληρώνουν λιγότερο από όσο κοστίζει μια σοκολάτα για να έχουν ένα κρεβάτι να κοιμηθούν και δωρεάν νερό και τουαλέτα.




















Τα πλωτά δωμάτια δεν διαθέτουν τηλεοράσεις, ούτε άνετο καθιστικό και τραπεζαρία. Ωστόσο, σε οποιοδήποτε σημείο μπορεί κανείς να βρει δεκάδες επισκέπτες να μένουν μέσα στα πλωτά ξενοδοχεία.






Ο Siraj Mohammad είναι ένας 55χρονος πωλητής φρούτων που ζει περισσότερα από 40 χρόνια σε αυτά τα πλωτά ξενοδοχεία.Με τα χρόνια ο Mohammad έχει συνηθίσει και νιώθει άνετα στα καταλύματα αυτά.











Πηγή: travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου