Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Tο πιο μαγικό φυσικό τοπίο που έχετε δει ποτέ θα το βρείτε στην Πελοπόννησο!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μυστική Πελοπόννησος: Βρείτε το πιο μαγικό φυσικό τοπίο που έχετε δει ποτέ!Ένα τοπίο που μόνο σε ξένες χολιγουντιανές ταινίες έχουμε δει βρίσκεται στην Πελοπόννησο. Δείτε εικόνες που θα σας δροσίσουν και θα σας γεμίσουν προσμονή για τις διακοπές που έρχονται.

Το ανώμαλο έδαφος της περιοχής είναι ιδανικό για να δημιουργεί λίμνες και καταρράκτες σε διάφορα επίπεδα. Μέσα από το εντυπωσιακό φαράγγι του Πολυλιμνίου και τα κοφτερά βράχια του, βρίσκεται η λίμνη Μαυρηλίμνα και ο καταρράκτης της Κάδης. Όλα αυτά φυσικά στη μαγευτική Μεσσηνία.
thehomeissue_limni01
Το μονοπάτι είναι αυτό που σας οδηγεί από λιμνούλα σε λιμνούλα (μιλάμε για την απόλυτη μαγεία). Φτάνοντας στην περιοχή και περνώντας τις πρώτες λίμνες -ανάμεσα σε αυτές και αυτή του Ιταλού- φτάνετε στη λίμνη Καδούλα. Από εκεί το θέαμα κόβει πραγματικά την ανάσα καθώς θα δείτε να απλώνονται μπροστά στα μάτια σας πολλές άλλες φυσικές λιμνούλες-“πισίνες” με δεκάδες μικρούς καθώς κι έναν μεγάλο καταρράκτη. Ανεβαίνοντας ακόμα πιο πάνω (με προσοχή για να μην γλιστρήσετε) θα απολαύσετε τη λίμνη Καδή με τα πεντακάθαρα νερά και τα απότομα βράχια.
thehomeissue_limni09
thehomeissue_limni08
thehomeissue_limni07
Εννοείται πως εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, αλλά προσέχτε μιας και τα νερά είναι αρκετά κρύα όλο το χρόνο (σίγουρα πάντως θα νιώσετε να αναζωογονείστε). Μάλιστα, αν θέλετε να απολαύσετε και ένα φυσικό μασάζ (και ποιος δεν θα ήθελε) μπορείτε απλά να πλησιάσετε στο σημείο που πέφτουν ορμητικά οι καταρράκτες και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία. Οι πιο τολμηροί έχετε την ευκαιρία να πηδήξετε από τους ψηλούς βράχους (με προσοχή πάντα) απολαμβάνοντας το κρύο αλλά πεντακάθαρο νερό σε όλο του το μεγαλείο.
thehomeissue_limni06
thehomeissue_limni05
thehomeissue_limni04
thehomeissue_limni03
Μπορείτε να κάνετε μπάνιο σε κάθε λίμνη που θα βρείτε στο δρόμο σας.
spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου