Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2016

Εντυπωσιακές εικόνες: Tο πολυτελές δεντρόσπιτο που έχει όλες τις ανέσεις


Το ιδιαίτερο δεντρόσπιτο που θα δείτε στις φωτογραφίες βρίσκεται στο Juluchuca στο Μεξικό και παρέχει ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει κανείς σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.
Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα, έτσι, να απολαύσουν μια διαμονή ιδιαίτερα φιλική προς το περιβάλλον.


Ευρισκόμενο 35 λεπτά νότια της περιοχής Zihuatanejo, το συγκεκριμένο θέρετρο απλώνεται σε μια μεγάλη έκταση και περιβάλλεται από καταπράσινους φοίνικες, καθιστώντας το ένα πραγματικά αξέχαστο μέρος για να μείνει κανείς. Η συγκεκριμένη σουίτα-δεντρόσπιτο που παρουσιάζει η βρετανική Daily Mail ολοκληρώθηκε μόλις σε 6 μήνες από τη στιγμή που σχεδιάστηκε.

Ο κύριος στόχος, μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ήταν να προκαλεί μια οπτική ίντριγκα, να αναδεικνύει τις βιώσιμες στρατηγικές και να παραδώσει μια φυσική καθηλωτική εμπειρία στους επισκέπτες.

Έχοντας ηλεκτρικό ρεύμα και ζεστό νερό συνεχώς, το οποίο παρέχεται από την ηλιακή ενέργεια, ο σχεδιασμός του δεντρόσπιτου επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν μια μοναδική πολυτέλεια σε ένα σπίτι κατασκευασμένο από την τοπική ξυλεία. Αυτό σημαίνει ότι το δεντρόσπιτο δένει αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα υπαίθριο καθιστικό, ιδιωτικό ευρύχωρο μπάνιο, ένα king size κρεβάτι και αιώρες για να χαζεύει κανείς τα αστέρια με την παρέα του.

Η σουίτα, που έχει θέα στη δική της ιδιωτική παραλία, μπορεί να φιλοξενήσει έως τρία άτομα με τιμές που κυμαίνονται από 445 έως 620 δολάρια ανάλογα με την εποχή, ενώ περιλαμβάνονται τα γεύματα και τα μαθήματα γιόγκα.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του δεντρόσπιτου... kalamospito2kalamospito3kalamospito4kalamospito5kalamospito6kalamospito7kalamospito8kalamospito9kalamospito10kalamospito11kalamospito12kalamospito13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου