Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 18, 2016

Tρομακτικές φωτογραφίες που κρύβουν φριχτές ιστορίες



Aνακαλύψτε τις πιο φρικιαστικές ιστορίες που «κρύβονται» πίσω από απλές φωτογραφίες


Μπορεί οι παρακάτω φωτογραφίες να μην σας φανούν ανατριχιαστικές με την πρώτη ματιά, ωστόσο εάν μάθετε την ιστορία που «κρύβεται» πίσω από κάθε εικόνα, τότε ίσως να αλλάξετε γνώμη.



Δείτε τις δέκα πιο τρομακτικές φωτογραφίες κι ανακαλύψτε τις πιο φρικιαστικές ιστορίες που κρύβονται πίσω τους:





10. EVELYN MCHALE

Η φωτογραφία απεικονίζει την Evelyn McHale, τέσσερα λεπτά μετά την απόφασή της να δώσει ένα τέλος στη ζωή της πηδώντας από το Empire State Building και καταλήγοντας νεκρή πάνω σε μια λιμουζίνα των Ηνωμένων Εθνών, την 1η Μαίου του 1947. Ορισμένοι αποκαλούν αυτήν την εικόνα «ως την πιο όμορφη αυτοκτονία του κόσμου».





9. OMAGH BOMBING

Τον Αύγουστο του 1998, η ιρλανδική παραστρατιωτική οργάνωση Real IRA διέπραξε βομβιστική επίθεση σε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο της Omagh, στη Βόρεια Ιρλανδία. Το κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα ένα παγιδευμένο όχημα που εξερράγη λίγο μετά τη λήψη αυτής της εικόνας.





8. GENESEE HOTEL SUICIDE

Η φωτογραφία παρουσιάζει μια γυναίκα (συγκεκριμένα την Mary Miller), να πέφτει από τον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου Genesse. Η εικόνα έγινε πρωτοσέλιδη σε όλες τις εφημερίδες και τα περιοδικά, ενώ η ιστορία της Miller έγινε γνωστή σε όλη την χώρα, όταν δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Life λίγες εβδομάδες μετά το περιστατικό. Ο φωτογράφος ήταν ο I(gnatius) Russell Sorgi, ο οποίος εργαζόταν στην εφημερίδα Buffalo Courier Express και έτυχε όχι μόνο να βιώσει, αλλά και να απαθανατίσει το περιστατικό από κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου