Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2016

Todd Orr: Ο άνδρας που είχε το σθένος να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του μετά από επίθεση αρκούδας (προσοχή σκληρό βίντεο)



Δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, τραυματίστηκε σοβαρά σε διάφορα σημεία του σώματός του, κατάφερε να επιβιώσει και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε το σθένος να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του και να ανεβάσει το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο Todd Orr βρέθηκε στο... πέρασμα μίας τεράστιας γκρι αρκούδας και των δύο μικρών της στη Μοντάνα. Ο άνδρας πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του και κατάφερε να σωθεί. Κάλεσε αμέσως ιατρική βοήθεια. Στη διάρκεια της αναμονής, ωστόσο, τράβηξε βίντεο με τα τραύματά του.

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Ο Todd Orr φέρει στο πρόσωπο μεγάλα σκισίματα από τα νύχια της αρκούδας και βαθιές δαγκωματιές στα χέρια. «Με έπιασε από το κεφάλι και με τραβούσε. Δεν γνωρίζω αν μου λείπει αυτί, ή κάτι άλλο από το σημείο. Της έριξα σπρέι για να την αποφύγω, αλλά αυτό δεν πιάνει πάντα», ακούγεται να λέει ο τυχερός, μέσα στην ατυχία του, άνδρας. Στο νοσοκομείο χρειάστηκαν 8 ώρες για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, ενώ οι γιατροί μίλησαν για... θαύμα!

Δείτε το βίντεο που τράβηξε ο ίδιος (οι εικόνες είναι πολύ σκληρές και η ευθύνη της προβολής ανήκει αποκλειστικά στον αναγνώστη)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου