Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ειρωνικό μήνυμα κατά της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ: Απελάστε τα νήπια, αυτά φταίνε που σκοτώνουν κατά λάθος (Video)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η οπλοκατοχή είναι ένα τεράστιο θέμα στις ΗΠΑ, με καθημερινά αθώα θύματα. Και πολλές φορές, εξίσου αθώους θύτες. Μικρά παιδιά, που σκοτώνουν κατά λάθος, γιατί βρήκαν τυχαία ένα όπλο στο σπίτι και το πέρασαν για παιχνίδι.

Σε αυτό το γεγονός επικεντρώθηκε στο τελευταίο της βίντεο η καμπάνια για τον περιορισμό της ένοπλης βίας στη χώρα. Το μήνυμά του, ειρωνικό: Διώξτε τα παιδιά από τη χώρα.

«Αμερικανοί σκοτώνονται από νήπια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα», αναφέρει το βίντεο. «Πρέπει να τους κλείσουμε μέσα. Οχι τα όπλα. Αυτό θα ήταν αντιαμερικανικό. Φυλακίστε τα. Απελάστε τα. Διώξτε τα από τη χώρα μας. Και κρατήστε τα μακριά από τα όπλα μας. Δεν σκοτώνουν τα όπλα, αλλά τα νήπια», καταλήγει το βίντεο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Associated Press και η USA Today δημοσίευσαν τα ευρήματά τους από ανάλυση 2,5 ετών για ανήλικους που σκοτώνονται από όπλα κατά λάθος. Συνολικά, η ανάλυση αφορούσε πάνω από 1.000 περιστατικά.

Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, τους πρώτους έξι μήνες του 2016, μέρα παρά μέρα ένας ανήλικος πέθαινε από όπλο, είτε από το δικό του χέρι, είτε από κάποιου άλλου παιδιού ή ενηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου