Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ στη ΜΕΣΗ του ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ; (video)Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ένα περίεργο video κυκλοφορεί και κάνει λόγο για διαρροή από το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ…

Σύμφωνα με αυτό, τον Ιούλιο του 2016, εντοπίστηκε μία τεράστια κατασκευή στην μέση του Ατλαντικού την οποία έσπευσαν να εξερευνήσουν.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν.

Παράλληλα υπάρχουν ρωσικές έρευνες που έχουν διαπιστώσει ότι τα ΑΤΙΑ έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στους ωκεανούς.

Επίσης, στην διάρκεια των τελευταίων χρόνων, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις για όντα της θάλασσας με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη, όπως του ειδικού ζωολόγου Ivan T. Sanderson, ο οποίος δίνει σε αυτά τα όντα την δυνατότητα και την ικανότητα να έχουν αναπτύξει τέτοιο πολιτισμό πολύ παλαιότερα από εμάς και, ίσως, να ταξίδεψαν εκτός πλανήτη.


Ίσως, μέσα από όλα αυτά, να έρχεται στο μυαλό μας ο «Οάννες» το παράξενο ον, μισό άνθρωπος και μισό ψάρι, που σύμφωνα με τον Βαβυλώνιο Βηρωσό, έφερε πολιτισμό στους ανθρώπους. Παρόμοιες περιγραφές τέτοιων «πλασμάτων» υπάρχουν σε αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς, στις παραδόσεις τους.

Ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσουμε μία μεγάλη επιφύλαξη για την αυθεντικότητα της λήψης του video που ακολουθεί και του κατά πόσο ανταποκρίνεται στον προαναφερθέντα ισχυρισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου