Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 27, 2016

Τραγικό θάνατο βρήκε η 19χρονη Ρωσίδα 'Lady D'



Η 19χρονη, ζάπλουτη κληρονόμος του χειρότερου εχθρού του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στην Ελβετία


Η εγγονή του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του Βλαντιμίρ Πούτιν, Diana Lebedeva, γνωστή και ως "Lady D" της Ρωσίας, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελβετία.










Συγκεκριμένα, η Diana Lebedeva βρισκόταν σε διακοπές με τον φίλο της Αζέρ Γιακούμποβ, τον 23χρονο γιο ενός Αζέρου επιχειρηματία, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που επέβαιναν εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βγει από τον δρόμο και να καρφωθεί στον βυθό της λίμνης Λουγκάνο.






Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως αιτία για το δυστύχημα ήταν το γεγονός ότι η Ρωσίδα "Lady D" και ο φίλος της έκαναν αγώνες με άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.






Οι δυο νέοι σπούδαζαν στην Ελβετία, όπου και ταξίδευαν για διακοπές και την περασμένη Πέμπτη έχασαν τη ζωή τους. Την είδηση του θανάτου τους επιβεβαίωσε το Ρωσικό προξενείο στην Ελβετία.






Το όχημα και οι σοροί των δυο νέων εντοπίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία στον βυθό της λίμνης.

Η Diana ήταν διάσημη για τον πολυτελή βίο της και την κοινωνική της ζωή, αλλά και για το γεγονός ότι παππούς της ήταν ο τραπεζίτης Platon Lebedev ένας από τους σημαντικότερους "εχθρούς" του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.






Ο Platon Lebedev φυλακίστηκε 11 χρόνια για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και υπεξαίρεση. Ωστόσο οι συνεργάτες του υποστηρίζουν πως οι δίκες είχαν πολιτικό κίνητρο και πίσω απ' αυτές βρισκόταν ο Πούτιν.

Παράλληλα, ο τραπεζίτης ήταν και στενός συνεργάτης του πρώην δισεκατομμυριούχου και εχθρού του Πούτιν, Mikhail Khodorkovsky, επικεφαλής μεγάλης πετρελαϊκής εταιρείας, ο οποίος είχε, επίσης, φυλακιστεί.






Ο Lebedev φυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2003 και αφέθηκε ελεύθερος το 2014, μερικούς μήνες αφότου ο Khodorkovsky είχε λάβει χάρη από τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο Lebedev έχει τέσσερα παιδιά και η Diana ήταν μια από τα εγγόνια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου