Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 24, 2016

Ο Ομπάμα θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους αρχές Ιανουαρίου 2017;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο Στιβ Μπάσετ (Steve Bassett), ο μόνος επίσημος λομπίστας (εκπρόσωπος ομάδας συμφερόντων) στην Ουάσιγκτον για το θέμα των
ΑΤΙΑ (UFO), δήλωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, ότι επίκειται αποκάλυψη σχετικά με τους εξωγήινους πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ισχυρίστηκε ότι κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι, που κρατάνε μυστική από την παγκόσμια κοινή γνώμη την ύπαρξη νοημόνων εξωγήινων, «τρώγονται» για να αποκαλύψουν αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Ο Στιβ Μπάσετ είναι επικεφαλής του Paradign Research Group (PRG). Υποστήριξε ότι κυβερνητική πηγή ήρθε σε επαφή μαζί του και του είπε ότι επίκειται αποκάλυψη σχετικά με τους εξωγήινους.

«Δύο ημέρες μετά την εκλογική ήττα της υπουργού Χίλαρι Κλίντον η Ερευνητική Ομάδα Paradign έλαβε ένα μήνυμα από μια γνωστή της πηγή (πληροφοριοδότη) μέσα στο στρατό/υπηρεσία πληροφοριών.


Το μήνυμα παραφράζεται στο ακόλουθο: Άτομα που εμπλέκονται άμεσα στη διαχείριση εξωγήινων θεμάτων θέλουν όσο είναι πρόεδρος ο Μπάρακ Ομπάμα να γίνουν οι σχετικές αποκαλύψεις και είναι έτοιμοι να συνεργαστούν με το Υπουργείο Αμύνης εάν προσεγγιστούν».

Όπως ίσως να θυμάστε η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί ότι εάν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκάλυπτε την αλήθεια για τους εξωγήινους [διαβάστε εδώ]. Πριν λίγο καιρό τα WikiLeaks έδωσαν στη δημοσιότητα email του γραφείου της Χίλαρι στα οποία ο διευθυντής της προεκλογικής της εκστρατείας, Τζον Ποντέστα, συζητά πολύ σοβαρά το θέμα των εξωγήινων [διαβάστε τις σχετικές αποκαλύψεις εδώ].

«Τι συμβαίνει εδώ;» αναρωτιέται το PRG σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Το PRG δημοσίως δήλωσε ότι στην ατζέντα της ομάδας Κλίντον ήταν και η αποκάλυψη της εξωγήινης παρουσίας στον αμερικανικό λαό (και στον κόσμο) εάν και όταν γινόταν [η Χίλαρι Κλίντον] Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Οι Κλίντον τώρα έχουν την επιλογή να κάνουν κάτι ιστορικών διαστάσεων, συνεχίζει το PRG, δηλαδή να δώσουν συνεντεύξεις σε κορυφαίους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης να πιέσουν το Πεντάγωνο και τον Λευκό Οίκο να επιτραπεί στον Πρόεδρο Ομπάμα να γίνει ο πρόεδρος των αποκαλύψεων.

«Αν και οι υπεύθυνοι των θεμάτων για τους εξωγήινους περιορίζονται από τον υψηλότερο βαθμό απορρήτου, το RPG είναι τώρα πεπεισμένο ότι είναι έτοιμοι να δώσουν [δημόσια] τις πληροφορίες επειδή υπάρχει μια αυξανόμενη εσωτερική συναίνεση ότι η γνωστοποίηση πρέπει να συμβεί από τον Πρόεδρο Ομπάμα».

Ο Μπάσετ είναι πεπεισμένος ότι οι πέρα κάθε φαντασίας αποκαλύψεις θα γίνουν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου και επιμένει ότι τότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να προσαρμοστούν στα όσα γίνουν γνωστά τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και η κοινή γνώμη.



1 σχόλιο:

  1. ΑΦΕΛΕΙΣ,ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ Κ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ Κ ΟΡΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή